Klaipėdos mero pagalba gyventojams – ir per atostogas | Diena.lt

KLAIPĖDOS MERO PAGALBA GYVENTOJAMS – IR PER ATOSTOGAS

Uostamiestyje esančiame Draugystės parke, ant tako, maždaug savaitę gulėjo nuvirtęs didžiulis medis. Kadangi šakos trukdė praeiti, žmonės aplink jį pramynė takelį. Tačiau problemą, paskelbtą socialiniuose tinkluose, pastebėjo ir išsprendė šiuo metu atostogaujantis Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Grupė „Tvarkau Klaipėdą“ įkėlė nuvirtusio medžio nuotrauką ir svarstė, kiek ilgai medis dar gulės.

Vieni gyventojai vyrą puolė auklėti, kad tai jis turi eiti ir medį pats patraukti, kiti pasiūlė išeitį – rašyti tiesiai Klaipėdos savivaldybei, nes atsakingo skyriaus darbuotojai sureaguos ir medį pašalins.

„Klaipėda. Simonaitytės kalnelis, parkas. Ant pėsčiųjų tako guli didžiulis sausas, išdžiuvęs medis. Aplink medį pramintas takas naujas. Guli nuo to laiko, kai buvo stiprus vėjas, perkūnija, lietus. Įdomu, kiek dar gulės? Savivaldybėje yra kažkoks Miesto tvarkymo skyrius. Panašu, kad skyrius nedirba, atostogauja kur nors Italijoje, Venecijoje. Geras dalykas tos atostogos“, – ironizavo vyras.

Šį parašymą pastebėjo ir Klaipėdos vadovas A. Vaitkus.

Jis sureagavo į įrašo autoriaus pateiktą informaciją ir vyriškį patikino, kad problema jau išspręsta.

„Ačiū už informaciją. Medis nuo tako pašalintas. P. S. Tokios jau tos mano atostogos“, – atsakė A. Vaitkus.

Meras atostogaus iki rugpjūčio 30-osios. Savo feisbuko paskyroje jis rašė, kad „atostogos bus kitokios“.

„Net ir atostogaujant teks spręsti klausimus ir dėlioti veiksmus, kad mūsų visų Klaipėda atgimtų, klestėtų ir taptų patraukliausiu miestu Lietuvoje. Gi rudenį laukia biudžeto ir trijų metų strateginio plano rengimas“, – apie būsimus darbus užsiminė A. Vaitkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Ale kokia

gėda tiems savivaldybės žmogams kuriems gyventojai pranešė apie šitą įvykį o jie nėpiršto nepajudino9kaip buvo įpratę prie Kongo:D) .Nors tai jų tiesioginis darbas..Štai kokie ,,iškilūs specialistai"atsidavę miestui ir žmonėms:D), dirba pas mus uostamiesčio savivaldybėje. Pats laikas jiems dvigubai didinti algas :D)

Klaipėdos kolūkiečiams

pagal tokį mąstymą jei vaitkus dibtų iš miesto tualeto,tai produktyvumas būtų dar didesnis

Viskas bus gerai :)

Liberalusis meras Grubliauskas ilgus metus " dirbo" iš Rotušės kabineto , o meras Vaitkus grįžo į Liepų gatvę , arčiau dirbančių klerkų . Matyt per liberalumą ir konservatorių vicemerus , klerkučiai jau atprato efektyviai dirbti klaipėdiečiams . Tikiu situacija keisis ir viskas priklausys nuo pačių savivaldybės valdininkų . Ar dirbi arba atia .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS