Moderni klaipėdiečio kortelė – kitąmet | Diena.lt

MODERNI KLAIPĖDIEČIO KORTELĖ – KITĄMET

Moderni klaipėdiečio kortelė, kurioje vaizduojamas Dangės krantinėje plūduriuojantis burlaivis "Meridianas", turėtų pasirodyti jau 2023 m. sausį.

Klaipėdos savivaldybė siūlo prisijungti prie kortelės lojalumo programos verslo atstovus, kurie galėtų pateikti pasiūlymus.

Žadama, kad naujoji kortelė turėtų užtikrinti geresnes sąlygas naudotis kai kuriomis paslaugomis – suteiks papildomų nuolaidų lankantis kultūros renginiuose, parodose, muziejuose, baseine, SPA ir sveikatingumo įstaigose, ekskursijose. Vėliau paslaugų spektras gali plėstis.

Svarstoma, kad į ją bus integruotas ir viešojo transporto bilietas, bus taikomos nuolaidos.

Kortelė bus išduodama tik pilnamečiams Klaipėdoje gyvenamąją vietą deklaravusiems asmenims.

Teigiama, kad programinės įrangos sukūrimo, su gyvenamosios vietos deklaravimo duomenimis susietos kortelės integravimo į sistemą kaina sieks apie 120 tūkst. eurų.

Kortelių dizaino kūrėjai – Vilniaus dailės akademijos Klaipėdos fakulteto Grafinio dizaino studijų programos III kurso studentai.

2021 m. lapkritį uostamiesčio savivaldybės administracija susitiko su studentais, kurie pristatė 18 kortelės vizualinių pasiūlymų. Vėliau su pasiūlymais galėjo susipažinti ir gyventojai.

2022 m. sausį 13-uoju numeriu pažymėta geltonos spalvos kortelė surinko net 518 klaipėdiečių balsų ir nugalėjo miesto savivaldybės paskelbtus gražiausios kortelės rinkimus.

Žadama, kad klaipėdiečio kortelė bus tiek fizinė (plastikinė), tiek ir virtuali (veikianti mobiliojoje aplikacijoje). Kortelė nemokama.

"Klaipėdiečio kortelės tikslas – skatinti gyventojų lojalumą Klaipėdos miestui. Kortelė suteiks nuolaidas Klaipėdos mieste gyvenamąją vietą deklaravusiems asmenims ir kartu šia kortele galima naudotis kaip viešojo transporto e. bilietu. Kortelės programoje nuolaidas gali siūlyti tiek Klaipėdos miesto savivaldybės įstaigos, tiek ir privatus verslas. Visas aktualių nuolaidų sąrašas bus skelbiamas ir periodiškai naujinamas kortelės svetainėje ir mobiliojoje aplikacijoje", – skelbė Klaipėdos savivaldybės atstovai.

GALERIJA

  • Moderni klaipėdiečio kortelė – kitąmet
Klaipėdos savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Stase Alenskiene

Cia yra nesamone!!! Vel prigalvoja ta savivaldybe sudu. Tegu geriau tvarko musu krasta, o ne mala nesamones su geltona kortele. Uzknisot negyvai ir taip pinigine plysta tai dar ir sitas geltonas paplotelis

Nesąmonė

BIG parduotuvė išdavė korteles ir ką, jokių nuolaidų netaiko

Ne lyberalas

Keiciu kazkokia kortele i 1 L tikro gerimo. Uzkandos turiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS