N. Puteikienės frazė sukėlė komentarų audrą: politikė prabilo apie meilę ir seksą | Diena.lt

N. PUTEIKIENĖS FRAZĖ SUKĖLĖ KOMENTARŲ AUDRĄ: POLITIKĖ PRABILO APIE MEILĘ IR SEKSĄ

Klaipėdos politikės Ninos Puteikienės frazė apie meilę ir seksą oficialioje „Facebook“ paskyroje  sukėlė komentarų audrą. Daugelis pamanė, kad politikė prabilo apie savo šeimos problemas. Tačiau tiesa pasirodė esanti paprastesnė.

Asmenukė, kurioje N.Puteikienė romantiškai žvelgia į tolį, laikydama rankose pakalnutes, verčia manyti, kad politikė apimta egzaltacijos ar sentimentalios nuotaikos.

„Aš vis galvoju, kodėl meilė baigiasi kartu su seksu. Juk iš tiesų ji tada tik turėtų ir prasidėti. Ar ne?“ – kreipėsi į paskyros lankytojus moteris.

Netrukus po šiuo įrašu pasipylė komentarai. Kai kurios moterys ėmė interpretuoti amžina tema, kitos pareiškė, kad įrašas keistas ir nebūdingas N.Puteikienei.

Keli komentatoriai suvedė viską į asmeninį moters gyvenimą. Kažkas klausė, ar nuvylė sutuoktinis Naglis Puteikis.

Kažkas bandė apraminti pernelyg įsipostringavusį komentuotoją suabejojęs, ar moters vyras neužvažiuos jam į ausį. O šis atrėžė, kad autorius, ko gero, jau yra taip nubaustas ir klausė, ar labai skaudėjo.

N.Puteikienė daugeliui atsakė, vis labiau kaitindama jų kraują. Vienas komentuotojų leido sau plėtoti tam tikrų kūno vietų ir antivakserių temą itin vulgariai, už ką sulaukė N.Puteikienės grasinimo blokuoti jo komentarus.

Galiausiai pereita prie kalbos apie meilę gyvūnams ir kiek ji gali būti siejama su seksu. Per parą įrašas sulaukė beveik 100 komentarų ir kelių pasidalijimų.

„Kai įdedi politinį įrašą, niekas neatsiliepia. O dabar jau ir konservatoriai mane skalbia. Visiems atrašiau ir paaiškinau, kad tai yra komunikacinis žingsnis, plečiant tikslines grupes, nes, kaip žinia, žmonėms visada aktualios trys temos: seksas, pinigai, kraujas. Tai gerai, pajudame. Sekite mano paskyrą, bus tęsinys, – aiškino N.Puteikienė. – Aš tą postą parašiau grįžusi iš fantastiško spektaklio „Tarp Lenos kojų, arba „Švenčiausiosios Mergelės Marijos mirtis“ pagal Michelangelo da Caravaggio“. Ten meilė, mirtis, seksas yra vienoje vietoje. Stebėdami gyvenimą matome besiskiriančias poras. Ilgai kartu gyvenant nebėra tokio santykio su žmogumi, kai rankos virpa. Tikriausiai žmonės to ieško. Galvojau apie tai.“

Paklausta, kaip reaguoja į komentatorių kišimąsi į jos asmeninį gyvenimą, moteris atviravo – jei įkėlė kvailą įrašą, ne ką protingesnių komentarų ir gali tikėtis.

Politikė įsitikinusi, kad tikra meilė nėra vien seksas, ir atviravo apie savo brolį, kuris ketverius metus slaugė be sąmonės buvusią savo žmoną iki paskutinio jos atodūsio. Moteris svarstė, koks ypatingas dviejų žmonių ryšys yra tikroji meilė.

N.Puteikienė prisipažino asmenuke norėjusi pateikti aliuziją į Larso von Triero filmo „Melancholija“ afišą, kurioje – mergina su pakalnutėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

AK

Įdomioji dalis: siūlomi susiję straipsniai apie vyresnių moterų seksą su paaugliais :-) Šiaip visai gyva įdomi moterytė, ir rutinas pajudina, snargliais nesitaškykit.

Labai

Labai faina moteris Puteikienė.

ha

tikrai yra ko pavydėti.Vien vyras ko vertas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS