Orai: tropinis karštis atslūgs | Diena.lt

ORAI: TROPINIS KARŠTIS ATSLŪGS

Kita savaitė uostamiestyje nusimato vėsesnė. Tikėtina, kad sulauksime vasariškų liūčių, perkūnijos. Tačiau, nepaisant dabartinių prognozių, sinoptikai nurodo, kad situacija bet kada gali pasikeisti.

Šeštadienis Klaipėdoje nusimato itin karštas. Net naktį jausimės tarsi tropikuose, o dieną oras įšils iki 27–29 laipsnių. Nors naktį pavyks išvengti lietaus, tikėtina, kad dieną sulauksime trumpų vasariškų liūčių su perkūnija, jos metu vėjo gūsiai sustiprės iki 15–20 m/s.

Sekmadienį tiek naktį, tiek dieną prognozuojami trumpi lietūs. Naktį lietaus sulauksime mažiau, o dieną jis bus intensyvus, galbūt net smarkus, su perkūnija. Naktį vėjas pūs iš pietryčių, sieks 6–11 m/s, dieną vėjas išliks vidutinio stiprumo, atneš šiek tiek vėsesnį orą. Temperatūra naktį rodys 19–21 laipsnį, o dieną, pučiant vėjui nuo jūros, rodys apie 22–24.

Pirmadienį galėsime lengviau atsikvėpti, oras bus vėsesnis. Naktį dar numatomas trumpas lietus, o diena veikiausiai bus be žymesnio lietaus arba visai nelis. Visą dieną pūs vidutinio stiprumo šiaurės, vakarų vėjas. Naktį temperatūra nukris iki 17–19 laipsnių, o dieną įšils iki 22–24 laipsnių.

Antradienio naktį lis silpniau, o dieną gali palyti su perkūnija. Išsilaikys šiaurės, rytų vėjas, kuris naktį sieks 4–9 m/s, o dieną pūs šiek tiek stipriau – 6–11 m/s. Naktį temperatūra sieks 16–18 laipsnių, dieną įšils iki 23–25 laipsnių.

Trečiadienio naktį lietaus tikimybė bus nedidelė. Naktį pūs nestiprus šiaurės, rytų vėjas. Temperatūra naktį laikysis apie 15–17 laipsnių, o dieną įkais iki 26–27 laipsnių. Dieną gali trumpai palyti antroje dienos pusėje ir vakare, bet kol kas atrodo, kad negausiai.

Ketvirtadienio naktis veikiausiai bus be lietaus, dieną lietaus tikimybė taip pat nedidelė. Naktį pūs silpnas pietinių krypčių vėjas, kuris sieks 2–7 m/s, o dieną vakarinių krypčių vėjas pūs nestipriai, sieks apie 3–8 m/s. Naktį temperatūra laikysis apie 18–20 laipsnių, o dieną – 24–26 laipsniai.

Tikėtina, kad penktadienį sulauksime lietaus dar naktį, o dieną galbūt bus ir lietus, ir perkūnija. Vėjas nestiprus, pietinių krypčių, sieks 2–7 m/s, o dieną šiaurinių krypčių vėjas pūs 4–9 m/s. Temperatūra naktį bus apie 17–19 laipsnių, o dieną įšils iki 20–25 laipsnių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

PATS LAIKAS BUTŲ PALEISTI DURNIŲ LAIVĄ IR ĮJUNGTI ŠILDYMĄ

Tvarto ofšorai po kaitros nuseko, o pigi elektra nepatempia ant naujų pilių ir deimantinių dziundzių....Reikia visiems susimesti...

Ar čia Kauno diena ?

Man neīdomu , kas Klaipėdoj !!!

Loreta

Kaišiadorys kepa kada atvės orai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS