Orai: žvarba apsilankys trumpam | Diena.lt

ORAI: ŽVARBA APSILANKYS TRUMPAM

Šį savaitgalį ir kitos savaitės pirmąją pusę bus žiemiškai žvarbu, tačiau jau nuo ketvirtadienio pajūrį pasieks šilta oro masė ir dienomis vėl sušils net iki 8 laipsnių šilumos.

Šeštadienio diena bus debesuota, su pragiedruliais, žymesnio sniego neturėtų būti. Pūs vidutinio stiprumo pietryčių vėjas, kuris sieks 5–10 m/s. Laikysis 2–4 laipsnių šalčio temperatūra.

Sekmadienio naktį taip pat bus debesuota su pragiedruliais, gali pasirodyti viena kita snaigė. Pietryčių, pietų vėjas sustiprės iki 6–11 m/s. Temperatūra naktį nukris iki 4–6 laipsnių šalčio. Diena bus žvarbi, po pietų gali pasirodyti trumpalaikis, negausus sniegas. Vėjas – pietų, pietryčių pūs stipriau – iki 8–13 m/s. Temperatūra išliks neigiama, tarp 0 ir 2 laipsnių šalčio.

Pirmadienio naktis – debesuota su pragiedruliais, tikėtinas trumpas sniegas. Vėjas išliks stiprus – pietryčių, iki 8–13 m/s. Temperatūra laikysis apie 1–3 laipsnius šalčio. Diena bus debesuota, tikėtina, kad antroje dienos pusėje atkeliaus negausūs krituliai. Kartu su jais – ir švelnesnis oras su sniegu, pereinančiu į šlapdribą. Pietryčių vėjas pūs iki 7–12 m/s. Temperatūra – 0–2 laipsniai šilumos.

Antradienio naktį sulauksime nedidelių mišrių kritulių, veikiausiai šlapdribos. Temperatūra svyruos apie 0 laipsnių. Pūs pietryčių vėjas 7–13 m/s. Diena išliks debesuota, be žymesnių kritulių, temperatūra bus apie 0–2 laipsnius šilumos.

Trečiadienio naktis bus debesuota, temperatūra bus 0–2 laipsniai šalčio, o dieną – apie 0–2 laipsnius šilumos, vakarop sulauksime mišrių kritulių.

Ketvirtadienio naktį gali būti debesuota, sulauksime negausių krituliių, kris šlapdriba, temperatūra bus apie nulį laipsnių, vyraus vidutinio stiprumo pietryčių vėjas. Dieną orai bus panašūs, tik priartės dar viena kritulių masė, tad sulauksime lietaus, oras sušils iki 4–6 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktis vėl debesuota, protarpiais lis. Vėjas – pietų, pietvakarių, naktį oro temperatūra bus 3–5 laipsniai šilumos, o dieną sušils net iki 6–8 laipsnių.

Kitas savaitgalis bus šiltokas, palis. Tiek naktimis, tiek dienomis temperatūra bus teigiama, maždaug 6–8 laipsnių šilumos.

Gairės: orai, žvarba, pajūris
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jonas

Kaip supratau kuprotam kupra . Bet gal reikėtų pasimankštinti, prasiplauti akis ir ausis , ir išgydyti susimetimą į kuprą. Kitaip sakant tapti savo likimo kalviu , o ne iš šalies žiūrėti - koks aš neįgalus , oi koks aš vargšas , leiskite man nemokamai gyventi 7 žvaigždučių viešbutyje.

Supraskime teisingai

Orų besikeičianti kaita neturi nieko bendra su stabilumu. Stabilūs yra tik mokesčiai ir Baltijos bangavimas, na, dar ir piniginės baudos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS