Oro sąlygos skrydžiams netrukdo | Diena.lt

ORO SĄLYGOS SKRYDŽIAMS NETRUKDO

Nors oro sąlygos – ne pačios palankiausios, Palangos oro uostas savo veiklą vykdo sklandžiai. Į jį vežantys autobusai atrieda laiku, tad keleiviai į skrydžius nevėluoja.

Pasak bendrovės "Vlasava" direktoriaus Arūno Zavecko, autobusai dirba įprastu ritmu.

"Keleivius vežame pakeliui į Palangos oro uostą, šie autobusai važiuoja į Šventąją, Būtingę ir į Monciškes. Viskas pagal tvarkaraštį ir laiku, jokių didelių nukrypimų neturėjome. Šią minutę jų nėra, o kaip bus toliau, sunku pasakyti", – neslėpė pašnekovas.

Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas patvirtino, kad skrydžiai taip pat vyksta įprastai, o iššūkių būta Vilniaus ir Kauno oro uostuose.

"Šiuo metu visuose Lietuvos oro uostuose (Vilniuje, Kaune ir Palangoje) visi procesai ir suplanuoti skrydžiai vyksta įprastai. Oro sąlygos nėra trukdis, vyksta įprasti žiemos sezono aerodromo priežiūros darbai. Pagrindiniai iššūkiai buvo pirmadienio naktį Vilniaus ir Kauno oro uostuose", – teigė T. Vasiliauskas.

Gruodžio 12-ąją T. Vasiliauskas BNS informavo, kad dėl ekstremalių oro sąlygų – didelio snygio Vilniuje ir Kaune pirmadienio naktį buvo atšaukti 22 skrydžiai oro uostuose: Vilniuje – 17, Kaune – penki.

Tačiau Palangoje – viskas kaip įprasta, net ir keliautojų pasirinkimai.

"Šventiniu laikotarpiu populiariausios lieka Jungtinės Karalystės, Skandinavijos, Vokietijos kryptys. Tai labiausiai susiję su didele Lietuvos gyventojų bendruomene, kuri gyvena ir dirba tuose regionuose ir planuoja grįžti į Lietuvą šventiniam laikotarpiui", – sakė atstovas spaudai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS