Pajūryje vyraus šiluma ir saulė | Diena.lt

PAJŪRYJE VYRAUS ŠILUMA IR SAULĖ

Lapkričio pradžia primins vėlyvą rudenį. Nepaisant pamažu vėstančio oro ir prognozuojamo nedidelio lietaus, nusimato ir saulėtų dienų.

Palyginti su paskutinėmis spalio dienomis, šis savaitgalis bus nešaltas ir ne toks vėjuotas. Lietaus nenusimato.

Šeštadienio ir sekmadienio naktimis temperatūra sieks 5–7 laipsnius, o dieną kils iki 11–13. Pūs pietų, pietryčių 7–12 m/s stiprumo vėjas.

Prognozuojama, kad Visų Šventųjų diena, pirmadienis, taip pat bus be lietaus, bet galbūt apsiniaukęs. Ir dieną, ir naktį pūs stipresnis pietryčių vėjas. Naktį vėjo gūsiai sieks 6–8 m/s, o dieną 8–13 m/s. Nors temperatūra sieks 11–13 laipsnių, jutiminė temperatūra gali būti ir žemesnė.

Antradienį, Vėlinių dieną, bus truputį vėsiau, prognozuojamas nedidelis lietus. Nusimato ir šaltesnė naktis, temperatūra naktį sieks 5–7 laipsnius, gali nukristi ir iki 4 laipsnių. Diena bus vėsi ir apsiniaukusi, gali palyti. Termometro stulpeliai rodys 8–10 laipsnių. Pūs stipresnis vėjas. Naktį – iki 14 m/s, o dieną – 15–17 m/s.

Trečiadienį tiek dieną, tiek naktį galimas lietus. Naktį pūs gana stiprus pietryčių, 10–15 m/s, o dieną pietvakarių 10–15 m/s vėjas. Naktį temperatūra sieks 6–8 laipsnius, o dieną 9–11 laipsnių.

Ketvirtadienio naktį ir dieną temperatūra kiek nukris. Naktį sieks 4–7 laipsnius, o dieną – 7–9 laipsnius. Yra nedidelė lietaus tikimybė. Naktį pūs silpnas pietų, pietryčių, 6–11 m/s vėjas. Dieną vėjas suksis į vakarus ir pietvakarius, bus gūsingas, sustiprės iki 15–17 m/s.

Penktadienį nusimato lietus. Temperatūra naktį išliks panaši – 6–8 laipsniai, dieną bus 8–10 laipsnių. Pietvakarių vėjas naktį suksis į šiaurės vakarus. Dieną šiaurės vakarų vėjas sieks 7–12 m/s.

Sinoptikai prognozuoja, kad pirmąją lapkričio savaitę dar spėsime pasidžiaugti šiluma ir saule.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS