Pasiruošimas žiemos šventėms: renginių kalendorius – beveik užpildytas | Diena.lt

PASIRUOŠIMAS ŽIEMOS ŠVENTĖMS: RENGINIŲ KALENDORIUS – BEVEIK UŽPILDYTAS

Jau atsiranda skelbimų dėl Kalėdų Senelio paslaugų užsakymo Kalėdoms ir Naujiesiems metams. Prašymų sulaukiama tiek iš vaikų darželių, tiek iš privačių asmenų, klaipėdiečių negąsdina išaugusios kainos.

Kaina – iki 300 eurų

Kalėdų Seneliai nurodo, kad sulaukė nemažai užsakymų, tad norintiesiems įdomios programos esą vertėtų paskubėti.

„Sparčiai pildosi Senelio ir elfuko gruodžio mėnesio kalendorius. Su nauja ir niekam dar nematyta programa tiek darželiams, tiek privatiems renginiams. Taip pat atvykstame į įmonių vakarėlius su dar kita programa. Kalėdų Senelis su elfuku darbuojasi Žemaitijos regione“, – skelbė vienas Senelių, vardu Mindaugas.

Anot jo, programa įvairi, tad nebus liūdna nei mažiesiems, nei suaugusiesiems.

„Jau turime nemažai užsakymų iš Klaipėdos, Šilalės, kitų miestų. Darželio grupei kainuoja 150 eurų, o privatiems asmenims – apie 200–300 eurų. Programoje – mankšta, užsiėmimai su vaikučiais ir tėveliais. Amžius nesvarbus, turime tiek vyresniems, tiek jaunesniems įvairiausių programų“, – sakė Mindaugas.

Kviečia ir per Kūčias

Renginių vedėjas Romas Ramšas taip pat paskelbė, kad jau priima užsakymus būsimoms šventėms.

„Kalėdų Senelis jūsų šventei. Kalėdinis žiburėlis, o gal tiesiog norite nustebinti savo namiškius namuose vėlų vakarą ar iš ryto. Darželyje – vaikams, mokykloje – vaikai gali nustebinti savo mylimą mokytoją ar auklėtoją per savo pamoką, darbdavys – savo darbuotojus, patikėdamas dovanas man“, – skelbė R. Ramšas.

Jis nurodė, kad prieškalėdinis laikotarpis – nuo gruodžio 15 d. – užpildytas.

„Nuo gruodžio 15 d. visa kita savaitė užpildyta. Ir Kalėdų dieną turiu penkis užsakymus. Taip pat antrus metus iš eilės žmonės nori Kalėdų Senelio ir Kūčių vakarą, bet per Kūčias laiką stengiuosi atiduoti savo šeimai. Kiekvieną dieną gaunu užklausas ir dėl Kalėdų dienos, ir Naujųjų metų vakaro“, – kalbėjo R. Ramšas.

Pabrango gal euru ar pusantro, daugiausia – dviem eurais.

Kvies švęsti visus

R. Ramšas pridūrė, kad daugiausia šeimose ir ugdymo įstaigose lankosi Klaipėdoje arba Klaipėdos apskrityje.

Programos kainos, palyginus su pernai, išaugusios.

„Pabrango gal euru ar pusantro, daugiausia – dviem eurais. Pagal statistiką ir kiek pasiklausinėjau, dirbau tikrai pigiai. Vaikui buvo penki eurai, lopšeliui – keturi. Šiemet lopšeliui – šeši, o vaikui – aštuoni eurai“, – sakė R. Ramšas.

Programa su lopšelio vaikais trunka iki 30 min., o su vyresnėmis grupėmis – iki 45 min.

„Į programą įtraukiami ir tėveliai, ir auklėtojos. Kad į šventę atėję tėveliai pasijaustų kaip šventėje, o ne kad ir vėl reikėtų „atsėdėti“. Tad norisi, kad visi dalyvautų ir pasiliktų puikias emocijas“, – tikino pašnekovas.

Klaipėdos lėlių teatras irgi pranešė, kad jau vyksta pasiruošimas Kalėdų Senelio atvykimui.

„Kalėdų Senelis šių metų gruodį vėl įsikurs mielajame Klaipėdos lėlių teatro edukaciniame centre ir vėl pavers jį stebuklų, jaukumo ir juoko pilnu savo nameliu“, – rašoma pranešime.

Apsilankymas Kalėdų Senelio namelyje kainuos 13,2 euro.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

o mane domina kaip ruošiamasi velykom ,gal ko trūksta.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS