Skubama asfaltuoti patyčių sulaukusią gatvę Klaipėdos rajone | Diena.lt

SKUBAMA ASFALTUOTI PATYČIŲ SULAUKUSIĄ GATVĘ KLAIPĖDOS RAJONE

Pro Lėbartų kapines Dovilų link vedanti H. Šojaus gatvė Klaipėdos rajone pagaliau bus suremontuota. Gyventojų patyčių sulaukęs kelias taip ir buvo vadinamas – pusiau skustu, pusiau luptu.

H. Šojaus gatvės rekonstrukcijos konkursą buvo laimėjusi įmonė "Žemkasa", kuri bankrutavo. Daugybė šios įmonės vykdytų projektų taip ir liko nepabaigti.

Klaipėdos rajono savivaldybei teko iš naujo skelbti konkursą, ieškoti papildomų lėšų, o patys darbai pabrango.

Klaipėdos rajono savivaldybės vicemerė Audronė Balnionienė informavo, kad gatvės remonto darbai jau prasidėjo.

"Konkursą laimėjo įmonė "Inkomsta". Pasirašytos sutarties vertė – 583,5 tūkst. eurų. Kelininkai darbus jau pradėjo, tik ne nuo Lėbartų kapinių, o nuo kitos pusės. Iš viso iki metų pabaigos bus sutvarkytas 2,2 kilometro ruožas. Kartu bus paklotas asfaltas ir prie kapinių esančioje aikštelėje", – tikino A. Balnionienė.

Sutartį su kelininkais rajono savivaldybė pasirašė gegužės pradžioje.

"Mes tikimės, kad darbus rangovui pavyks užbaigti anksčiau, nors sutartis galioja iki metų pabaigos. Kol kas matyti, jog rangovas darbus atlieka sparčiai", – sakė A. Balnionienė.

H. Šojaus gatvę klaipėdiečiai puikiai žino – per Vėlines šiuo keliu būna nukreipiamas vykstančiųjų į kapines eismas.

H. Šojaus gatve, išsukus iš Lėbartų kapinių, pasiekiami Kiškėnai arba Dovilai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Lėbartų gyventoja.

Joks politikas pas mus Lėbartų gyvenvietėje negyvena..Labai džiugu ,kad pagaliau turėsime galimybę važiuoti sutvarkytu keliu.

?

Čia Lietuva?

nebetikintis

Nuo Ermitazo per Satriai ,pasienio g. kelias 2255 i kelia 216 Gargzdai, Kreting yra likes apie kilometra zviro kelio (skaldos)... kaip pradejo pries du ar tris metus remontuoti tai taip ir stovi viskas... o turejo buti sutvarkyta jau. Didelis automobiliu srautas nusikreiptu kas vaziuoja i ta puse. O vaziuoja DAUG.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS