Per plauką nuo tragedijos: vieni namie palikti vaikai sukėlė kaimynams siaubą | Diena.lt

PER PLAUKĄ NUO TRAGEDIJOS: VIENI NAMIE PALIKTI VAIKAI SUKĖLĖ KAIMYNAMS SIAUBĄ

Klaipėdos centre antradienį per pietus vieni be tėvų priežiūros namuose palikti vaikai žvilgčiojo žemyn per penktojo aukšto langą.

Naujojo Sodo gatvėje dangoraižyje gyvenantis vyras iš bute besidarbuojančių darbininkų išgirdo siaubingą dalyką – priešais stovinčio penkiaaukščio viršutiniame aukšte prie atviro lango pavojingai elgiasi du mažyliai.

„Tai buvo berniukas ir mergaitė. Manau, kad prie lango yra pristumtas stalas, nes vaikai sėdėjo ant kažko aukšto prie pat lango. Mačiau kaip mergaitė buvo persisvėrusi. Man net kraujas sustingo matant tą vaizdą. Paskambinau pagalbos telefonu. Iki nelaimės – vos vienas žingsnis“, – pasakojo pagalbą iškvietęs vyras.

Iki nelaimės – vos vienas žingsnis.

Į įvykio vietą atskubėjo du ugniagesių automobiliai su kopėčiomis, greitosios medicinos pagalbos ekipažas, pirmieji atvažiavo policininkai.

Supratę, kuriame bute žmonės matė pavojingai besielgiančius vaikus, jie suskubo prie buto durų. Berniukas ir mergaitė atrakino duris, paaiškėjo, kad mama – darbe, vyresnėlis paliktas prižiūrėti mažesnės sesers.

Policininkai susisiekė su mažamečių močiute ir ketino sulaukti, kol ji atvyks prižiūrėti anūkų.

Apie incidentą pranešta ir Vaikų teisių apsaugos tarnybos darbuotojams.

Šį kartą viskas baigėsi laimingai.

GALERIJA

  • Per plauką nuo tragedijos: vieni namie palikti vaikai sukėlė kaimynams siaubą
Daivos Janauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

to niekas

Ne valdiškuose namuose gyvena šie vaikai, jie turi tėvus- tai jie lai ir mąsto kur palikti vaikus kai tėvai dirba. Pvz. pasiimkit atostogas vieną mėnesį vienas, kitą mėnesį kitas... Yra visokių variantų, kažkodėl vieni sugeba susidėlioti o kitiems reikia už juos galvoti- taip ir perduodamas ateinančioms kartoms besmegenių genas

As

Idomu kiek vaikams metu..

niekas

Tegu valdžia susimasto,kur palikti vaikus,kai auklės kainuoja kosmosą,o atlyginimai maži?Namie būnat pinigai iš dangaus nenukris.Stovyklų kainos siaubingos.Norint saugiai palikt vaikus kainuoja 2 vaikams 200€. kitur net brangiau savaitei.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS