Po gyventojų skundų stintautojai sulauks baudų | Diena.lt

PO GYVENTOJŲ SKUNDŲ STINTAUTOJAI SULAUKS BAUDŲ

Viešoje erdvėje pasirodžius Smiltynės gyventojų nusiskundimams dėl žvejų paliekamų šiukšlių ir miškuose statomų automobilių, patikrinimų ėmėsi Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai.

Panašu, nuobaudų dėl miške išrikiuotų mašinų sulauks mažiausiai trys stintautojai.

Vyrams surašytos administracinės nuobaudos dėl Administracinių nusižengimų kodekso 417 str. numatytų pažeidimų.

Už sustojimą ir stovėjimą vietose, kuriose pagal Kelių eismo taisykles (KET) draudžiama tai daryti, numatoma bauda nuo 30 iki 90 eurų.

Tikėtina, kad trims vairuotojams, kurių automobilius užfiksavo dienraščio "Klaipėda" skaitytojas, bus skirta pusė minimalios baudos – 15 eurų.

"Reikia padėkoti pilietiškiems miestiečiams, kurie atkreipia dėmesį į tokius dalykus. Gavę signalą apie situaciją Smiltynėje, gruodžio 30-ąją nuvykome patikrinti. Tiesa, ryte visos krantinėje primėtytos šiukšlės jau buvo surinktos, galbūt Miesto tvarkymo skyrius pasistengė? Tuo metu, kai lankėmės, pažeidimų neužfiksavome. Tačiau gyventojai informaciją apie pažeidimus patys gali perduoti elektroniniu paštu Viešosios tvarkos skyriui arba apie pastebėtus daromus KET pažeidimus pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112", – tikino Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Saulius Valiulis.

GALERIJA

  • Pažeidimas: štai taip ant miško paklotės išrikiuotų automobilių savininkai turės patuštinti kišenes – Viešosios tvarkos skyrius vairuotojams išrašė protokolus už pažeidimus.
  • Stintmetis: gaudyti stintų į Smiltynę metų sandūroje daugiausia vyko kitų rajonų gyventojai.
Dienraščio skaitytojo ir Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

jo jo

,,kitoj pusėj" aikšteliu nebus bet jau yra numatyta apartamentu statyba senuju banditėliu gaujos bizniui varyt

To ita

O tu kai ant ledo eini irgi konteineriu reikalauji? Visi normalus vyrai susitvarko. O stovejimo aikšteliu kitoj pusei yra kiek yra ir daugiau ju nebus. Tad meškeriotojai puikiai persikelia ir daeina pestute:)

Ita

Tik bausti suprantu kad reikia ,taciau reikia ir masinu stovejimo aiksteliu ,siuksliu konteineriu tai turetu buti pakankamai ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS