Realiausias pretendentas vadovauti Klaipėdos apygardos prokurorams – V.Jurkevičius | Diena.lt

REALIAUSIAS PRETENDENTAS VADOVAUTI KLAIPĖDOS APYGARDOS PROKURORAMS – V.JURKEVIČIUS

Pretendentai užimti vyriausiojo Klaipėdos apygardos prokuroro postą jau surikiuoti į eilę. Panašu, kad realiausi pretendentai – uostamiestyje dirbantys prokurorai.

Pirmuoju šiame sąraše tapo ilgametis vyriausiojo prokuroro pavaduotojas Vytautas Jurkevičius, tad galima manyti, kad jis realiausias pretendentas. Beje, V.Jurkevičius yra pretendavęs ir į generalinio prokuroro postą.

Antrasis – Jevgenijus Michailovskis, kuris jau daug metų vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriui.

Trečiuoju išreitinguotas Simonas Minkevičius, dabar dirbantis Generalinėje prokuratūroje.

Ketvirtasis sąraše Linas Kiaurakis – Klaipėdos apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras.

Penktoji pretendentė – Vida Ramanauskienė, Generalinės prokuratūros prokurorė.

Šešta įvardinta Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūrai vadovaujanti Dalia Pocienė, o septintasis – jos pavaduotojas Vilmantas Ančiukaitis.

Aštuntasis šioje eilėje yra Alytaus apylinkės prokuratūros vyriausiasis prokuroras Stasys Kasiulis.

Devintasis – Utenos apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotojas Mindaugas Rašinskas.

Paskutinė pavardė sąraše – Vilius Paulauskas, dirbantis Vilniaus apylinkės prokuratūroje. Jis yra politiko Artūro Paulausko sūnus.

Tikimasi, kad Klaipėdos apygardos vyriausiasis prokuroras bus paskirtas iki vasario.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zenonas lapinskas

Pradejau pazinti milicijos, prokuraturos, teismu, dalinai saugumo darba nuo 1972 metu. Daug maz zinau ju nuodemes ir nuopelnus. Manau, kad tinkamiausias is isvardintu ir yra gerb. Vytautas Jurkevicius, be to jis ir yra pirmasis, tai nepriekaistingos reputacijos asmenybe.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS