Šiukšlių gabentojams – iššūkiai: ne visur galėjo privažiuoti prie konteinerių | Diena.lt

ŠIUKŠLIŲ GABENTOJAMS – IŠŠŪKIAI: NE VISUR GALĖJO PRIVAŽIUOTI PRIE KONTEINERIŲ

Šią savaitę gausiai iškritus sniegui, dėl slidžios kelio dangos ir šiukšlių vežėjai susidūrė su iššūkiais – ne visur buvo galima privažiuoti prie konteinerių ir išvežti atliekas. Šiuo metu situacija keliuose geresnė, tad ir darbai vyksta sklandžiau.

„Facebook“ paskyroje „Debreceno“ gyventojas skundėsi dėl nuo pirmadienio neišvežtų šiukšlių. Vyro įkeltoje nuotraukoje matyti, kad šiukšlių maišai metami tiek prie, tiek ant konteinerio, kadangi jo vidus – jau pripildytas.

Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro (KRATC) Projektų vadovas Arūnas Liubinavičius nurodė, dėl kokių priežasčių šiukšlės iš Debreceno nebuvo išvežtos.

Anot jo, KRATC kokybės inspektoriui nuvykus į Debreceno g. 62 išsiaiškinta, kad kalta ne užsnigta įvaža į aikštelę, o automobiliai, kurie neleidžia šiukšliavežiui privažiuoti.

„Buvo surasti savininkai, automobiliai patraukti, atliekos išvalytos. Šiaip nusiskundimų iš gyventojų dėl neišvežtų atliekų kol kas neturime. Trečiadienį buvo vežimo diena vienur, ketvirtadienį – kitose vietose. Situacija tikrai gali pasikartoti, nes ji kartojasi kiekvieną žiemą. Lyginant su ankstesniais metais, kol kas krizės dėl atliekų vežimo mieste nesame pajutę“, – apibendrino A. Liubinavičius.

Tačiau skambučių iš įmonių sulaukta.

„Iš kai kurių įmonių gavome skambučių, kad neprivažiavo, nenuvalė, negalėjo ištraukti konteinerių ir iškrauti šiukšlių. Dėl slidžios dangos pirmadienį ne visur vežėjai galėjo privažiuoti, bet tos vietos dabar jau sutvarkytos“, – tvirtino pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

už tiek pat

su malūnsparniu į durnyną reik tuos išskraidinti, katrie įvažiavimus į kiemus užstato. Šiukšlinė dar tiek to kad neįvažiuos, bet jei gaisras tai degsit iki galo.

Anonimas

Kas toje Klaipėdoje darosi antri metai visiškai nėra tvarkos viskame...ankščiau buvo Dūda na kažkaip susitvarkydavo,dabar kažkokia merga- nu visiškas nulis tvarkyme mieste?

Kuo paremtas

apiplesimo "uz siuksles" skaiciavimas? Vieni kasdien perka ir metosi pakuotemis,kiti - neturi net maistui pakankamai. O moka - vienodai! Kada mokesime uz FAKTINI siuksliu kieki!??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS