Svarbiai progai – du koncertai uostamiestyje | Diena.lt

SVARBIAI PROGAI – DU KONCERTAI UOSTAMIESTYJE

Artėjant ypatingai progai – Sausio 15-ajai, kai kitąmet švęsime šimtąsias Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos metines, susitikę uostamiesčio savivaldybės atstovai jau pradėjo kalbėti apie šiai dienai planuojamus renginius.

Pasak Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko, pagrindiniai akcentai beveik sudėlioti, tad tikimasi, kad planus įgyvendinti pavyks.

"Iš tikrųjų tai ypatinga proga, natūralu, kad jai reikia labai rimtai ruoštis. Nors dar nebaigėme švęsti 770-ojo miesto gimtadienio visų švenčių ir renginių, neišvengiamai artėja ir Sausio 15-oji, kuri yra ne ką mažiau svarbi, galbūt net ir svarbesnė, kalbant apie visos Lietuvos kontekstą", – pastebėjo meras.

Laukia rimtas ir atsakingas darbas, kuriam visi esame pasiruošę.

Jis nurodė, kad ne tik klaipėdiečių, bet ir visų Lietuvos gyventojų lauks du ypatingi koncertai.

"Beveik susidėliojome pagrindinius akcentus. Galime kalbėti apie du didžiuosius koncertus, vienas jų bus "Švyturio" arenoje – labiau pramoginis, o kitas – protokolinis, oficialusis koncertas vyks Klaipėdos dramos teatre. Tikėtina, kad abu koncertus įsirašys arba galbūt vieną jų gyvai transliuos Lietuvos televizija", – teigė V.Grubliauskas.

Vytautas Grubliauskas. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Tačiau kokie atlikėjai dalyvaus, atsakyti dar per anksti.

"Galutinės programos dar tikrai netvirtinome, tačiau jos kontūrai – gana aiškūs ir ryškūs. Sudėliosime visų programų akcentus ir fiksuosime. Po to prasidės kvietimų siuntimas, derinimas su įvairiais atlikėjais, institucijomis. Laukia rimtas ir atsakingas darbas, kuriam visi esame pasiruošę", – tvirtino meras.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS