Uostamiesčio sveikuoliai turškėsi ledinėje jūroje | Diena.lt

UOSTAMIESČIO SVEIKUOLIAI TURŠKĖSI LEDINĖJE JŪROJE

Būrys šaltos jūros nebijančių klaipėdiečių pirmosios metų dienos vidurdienį susirinko Antrosios Melnragės paplūdimyje ir drauge pradėjo metus maudynėmis Baltijos bangose.

Taip sveikuoliai paminėjo sausio 1-ąją – pasaulinę ruonių dieną.

Drauge apšilę atlikdami mankštos pratimus klaipėdiečiai privertė gausų žurnalistų būrį ir atsitiktinius žiūrovus patikėti, kad žvarbus vėjas ir ledinis vanduo gali ne šaldyti, o kaitinti.

Pusnuogių žmonių maudynės likusiems ant kranto kėlė siaubą, bet laimingi ruoniais vadinamų sveikuolių veidai bylojo nesuvaidintas emocijas.

Kai kurie ruoniai į šaltą jūrą sausio 1 dieną brido jau 20-tą kartą.

Prie šios dienos šventimo prisidėjo nemažas būrys Vilniaus ir Kauno gyventojų. O į maudynes Radviliškyje susirinko daug šio miesto ir Šiaulių rajono gyventojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

tas Kepenis

tai atrodo taip lyg tuoj pat numirs. Liks kada nors jis toje jūroje..

Chi chi

Klaipėdos valstiečių-žaliųjų sk. vykdo vienintelę ir realią veiklą - žiemą maudosi šaltoje jūroje. Ar nelaikas būtų susirūpinti kažkuo tikrai naudingu miestui ir jo gyventojams?Taigi rinkimai ant nosies o be žmonių prausimo lediniame vandeny neturit kuo pasigirti. Ir dar vienas labai svarbus klausimas - kodėl šitoje, jums svarbioje seimo nario darbo parodymo akcijoje nedalyvauja nei Vaitkus, nei Ligita-Raudotoja nei partijos būstinės sargas Konstantinas?:D:D:D

Pagarba

Sveikuoliai išsimaudė, Metus puikiai pradėjo. Žurnalistai šluostėsi varvantį snarglį ir pilni pagiežos tik pavydėjo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS