„Vitės valdos“ mokestį mažina vienu centu? | Diena.lt

"VITĖS VALDOS" MOKESTĮ MAŽINA VIENU CENTU?

Nemaža dalis klaipėdiečių, kurių namus administruoja įmonė "Vitės valdos", kasdien bergždžiai žvalgosi į savo pašto dėžutes, įmonės sąskaitų jie dar nesulaukė.

Prekybos uosto kvartalo seniūnaitės Robertos Bulnytės pakviesti įmonės direktorius Vaidas Barakauskas ir vadybininkas Artūras Kavaliauskas susitiko su gyventojais ir atsakė į jiems rūpimus klausimus.

Kodėl kiemuose gyvena benamės katės, kodėl negrėbiami lapai, kodėl vieno namo gyventojai už bendrojo naudojimo patalpų apšvietimą moka daugiau nei kito – tokie ir daug kitų klausimų bei atsakymai į juos atėmė nemažai susirinkusiųjų laiko.

Labiausiai kvartalo gyventojus domino namų renovacijos reikalai.

Namų administratorių klausinėję apie daugybę aktualių dalykų klaipėdiečiai sukluso, kai kalba užėjo apie lapkritį gerokai vėluojančias sąskaitas. Nemažai žmonių jų dar negavo, kiti prasitarė gavę gerokai vėliau, nei įprasta.

V.Barakauskas patikino, kad dalis sąskaitų jau pasiekė gyventojus, kitos turėtų įkristi į pašto dėžutes artimiausiomis dienomis.

Pasirodo, bendrovė "Vitės valdos" perėjo prie naujos apskaitos programos, todėl vėluojama sąskaitas pristatyti klientams.

Be to, įmanomi netikslumai, todėl žmonės turėtų atidžiai peržiūrėti spalio mėnesio sąskaitas, kurias daugelis apmokės lapkričio pabaigoje.

"Prašau tolerancijos, jei pastebėsite kokių netikslumų. Bandysime klaidas ištaisyti. Jau girdėjau, kad netiksliai buvo parašyti adresai ar skaičiai. Nepykite, pakeitimai daromi dėl jūsų pačių gerovės", – šurmuliuojantį gyventojų būrį ramino V.Barakauskas.

Jis bandė pradžiuginti žmones gera žinia, esą nuo Naujųjų metų į mažąją pusę keisis eksploatacijos mokestis.

Nuostabos šūksniai užgožė klausimą, kiek atpigs mokestis.

V.Barakauskas bandė juokauti, kad apie tai žmonės sužinos gavę lapelius, bet netrukus kilo dar didesnis šurmulys, nes "Vitės valdų" direktorius paminėjo vieną centą.

Naujosiose sąskaitose turėtų būti daugiau gyventojams aktualios informacijos, pavyzdžiui, jose bus informuojama, kiek namas turi kaupiamųjų lėšų, kurias gali panaudoti visų kaimynų labui.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Kaunietis

Stebuklas įvyko, kad susitiko su būtų savininkais.Nepazistame mes jokių administratorių, tik mojame už jų išlaikymą ,kaip uz savo vaikų išlaikyma.Kas su jais pasirašė sutartis ,tas ir turėtų mokėti jiems reikalaujamą suma.Kas nepasirašė sutarties ,tam mokėti nereiktų.Nera įstatymuose parašyta, kad jų veiklai nereikia sutarčių su privačiu būtų savininkais.

xjykogdd

Juokina pasauli , vienu centu mazes rinkleva. Vienas centas, zmogui nieko nereiške.

Kaunietis

UAB Būsto valda rinko savo išlaikymui litais 16.57 litų ,dabar 10.19 euro.Nesuprantu , neseniai rase kad slėpė mokesčius,pajamas nesumokėjo mokesčiu už kažkiek tūkstančių ,ir jie toliau renka sau pinigus be sutarčių su paslaugų gavejais.Kas juos dangsto ,labai norėtųsi žinoti.Šitus sukčius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS