Vyraus nepastovūs orai | Diena.lt

VYRAUS NEPASTOVŪS ORAI

Kitą savaitę Klaipėdoje numatomas nepastovus oras – naktimis temperatūra nukris žemiau nulio, spaus šaltukas, o dienomis kiek sušils, pasirodys saulė. Vėjo gūsiai ypač sustiprės savaitės pabaigoje. Be to, kai kuriomis savaitės dienomis prognozuojamos lietus.

Šeštadienį ir iki pat antradienio vyraus rytinių krypčių vėjas. Šiandien jis pūs silpnai – sieks 2–7 m/s. Temperatūra sieks 1–3 laipsnius šilumos. Diena bus be žymesnių kritulių, giedra, pasirodys saulė.

Sekmadienio naktį sulauksime neigiamos temperatūros – nuo 0 iki 2 laipsnių šalčio. Dieną temperatūra vėl bus teigiama, tokia pati kaip išvakarėse. Pietryčių vėjas sieks 7–12 m/s. Ši vėjo kryptis ir smarkumas nesikeis iki antradienio.

Pirmadienio naktį vėl bus nuo 0 iki 2 laipsnių šalčio. Naktis numatoma be žymesnių kritulių, o dieną – su krituliais. Oro temperatūra bus 1–3 laipsnių šilumos.

Antradienį keisis vėjo kryptis, šiaurės rytų vėjas sustiprės iki 8–13 m/s. Jo kryptis ir smarkumas bus toks pat ir trečiadienį. Naktį bus 2–4 laipsniai šalčio, o dieną minus 1–3 laipsniai. Naktį numatomi nedideli krituliai, o diena bus be žymesnių kritulių.

Trečiadienį temperatūra dar labiau nukris, naktį bus iki 5–7 laipsnių šalčio, o dieną – apie minus 1–3 laipsnius.

Ketvirtadienio naktį sustiprės pietvakarių vėjas, jo gūsiai sieks 21–26 m/s, panašus stiprumas išliks ir dieną. Termometro stulpeliai naktį rodys 3–5 laipsnius šalčio, o dieną pakils iki 9–11 laipsnių šilumos. Tikėtina, kad tądien palis.

Penktadienį šiaurės vakarų vėjo gūsiai taip pat bus smarkūs, sieks 20–25 m/s. Naktį bus 7–9 laipsniai šilumos, dieną šils iki 8–10 laipsnių. Taip pat numatomas lietus.

Kitas savaitgalis dar bus vėjuotas. Temperatūra naktimis sieks apie 4 laipsnius šilumos, o dieną apie plius 6 laipsnius. Sulauksime lietaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS