Aikštelėje prie prekybos centro susidūrė keturi automobiliai | Diena.lt

AIKŠTELĖJE PRIE PREKYBOS CENTRO SUSIDŪRĖ KETURI AUTOMOBILIAI

Trečiadienį vakare automobilių aikštelėje prie prekybos centro BIG įvyko keista avarija, kurioje nukentėjo keturi automobiliai.

Po 20 val. į Taikos prospekto gale esančią aikštelę skubėjo ne tik kelių policininkai, bet ir ugniagesiai. Avarijos aplinkybes ir pasekmes aptarinėjo būrys smalsuolių. Žmonės bandė suprasti, kaip aikštelėje, kur greitis negali būti didelis, galėjo būti sumaitoti keturi automobiliai.

Oficialiai pranešama, kad 20.11 val. susidūrė automobiliai „Mercedes Benz“ ir BMW. Po susidūrimo jie dar kliudė stovinčius „Seat“ ir kitą „Mercedes Benz“.

Žmonės avarijos metu nenukentėjo.

Esama pagrįstų įtarimų, kad avariją sukėlė pernelyg greitai aikštelėje važiavęs automobilis.

Ugniagesiams teko nuo aikštelės pašalinti mašinų luženas ir skysčius.

GALERIJA

  • Aikštelėje prie prekybos centro susidūrė keturi automobiliai
Valdo Vyšniausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Connie Nelson

Aš išeinu iš darbo ir dabar. Dirbu $ 139 / val. Dirbdamas iš namų, atlikdamas šį paprastą darbą nAmuose. aš uždirbsiu $ 25 tūkstančius per mėnesį, dirbdamas internete 3 val. par. aš rekomenduoju jums jį išbandyti. jūs neteksite nieko, tiesiog išbandykite šią svetainę ir uždirbkite kasdien ... Daugiau informacijos >>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

To to anonimas

Ar Tu rašyti moki gramatinė,tu asile kiekvienam žodyje po klaida ,todėl ir vyksta tokios avarijos kai tokie nemokantys rašyti sėdi už debilo BMW vairo

To Anonimas

Tu pac gereuses lituviu gramatykos žynovas... :-)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS