Aiškėja G. Matulaičio žūties aplinkybės | Diena.lt

AIŠKĖJA G. MATULAIČIO ŽŪTIES APLINKYBĖS

Pustrečios savaitės kaip dingęs be žinios ieškotas gargždiškis Gintautas Matulaitis, panašu, paprasčiausiai nuskendo.

Trečiadienį atliktas išvakarėse jachtų uostelio akvatorijoje rasto vaikino kūno tyrimas. Nepatvirtintais duomenimis, vaikinas nepatyrė jokio smurto. Jo mirties priežastimi įvardijamas prigėrimas.

Į Vilnių siunčiami velionio kraujo mėginiai, kurie turėtų padėti išsiaiškinti, kiek jaunuolis buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir ar nebuvo vartojęs jokių kitų svaigiųjų medžiagų.

Tik kai bus gauti šių tyrimų duomenys, ekspertai pateiks ikiteisminį tyrimą atliekantiems pareigūnams galutines išvadas apie G.Matulaičio mirties priežastį.

GALERIJA

  • Aiškėja G. Matulaičio žūties aplinkybės
  • Aiškėja G. Matulaičio žūties aplinkybės
  • Aiškėja G. Matulaičio žūties aplinkybės
  • Aiškėja G. Matulaičio žūties aplinkybės
  • Aiškėja G. Matulaičio žūties aplinkybės
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (93)

Paprastai

Visose salyse jaunimas linksminasi, bet jei linksminiesi LT pasisamdyk apsaugini nes nuziures, kad gavai atlyginima ar vaisini draugus - paseks ir nutaikys momenta palaikyti galva po vandeniu. Nera smorto zymiu nera nusikaltimo ir byla uzdaryta! Paaiskinimas - nereikejo gerti!

m

Vyrai, negerkit, o tai oziukais tapsit

m.g.

Man tai nelabai panasu y toky teiginy kad norejo myzt ir ykrito. Jug jei jis tiek girtas buvo tiek kad ekspertu deigimu (ykrito) tai kaip jis galejo nesudauztas ykrist y vandeny? jug turejo pirma nulipt y apacia ir ykristi. Juolab kad ten sale yra apsauginis vartu ir kameru apsaugos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS