Apgavo butą Klaipėdoje norėjusią išsinuomoti merginą | Diena.lt

APGAVO BUTĄ KLAIPĖDOJE NORĖJUSIĄ IŠSINUOMOTI MERGINĄ

Sukčiai aukų ieško ir tarp būstą išsinuomoti norinčių žmonių. Mergina nuo tokio apgaviko nukentėjo, kai norėjo laikinai apsigyventi Klaipėdoje.

 

Penktadienį į uostamiesčio policijos komisariatą kreipėsi 22 metų mergina ir pranešė, kad prarado 23 eurus, kai patikėjo, kad internetu išsinuomos butą Klaipėdoje.

Ji rado skelbimą apie būsto nuomą socialiniuose tinkluose ir į nurodytą banko sąskaitą pervedė minėtą sumą.

Vėliau mergina ėmė įtarti, kad pakliuvo ant apgaviko jauko. Matyt, menamas nuomotojas nebeatsiliepė.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl sukčiavimo.

Panašios apgavystės internetinėje erdvėje jau yra tapusios kasdienybe.

Apgavysčių dėl būsto nuomos būna labai įvairių. Klaipėdoje būta sukčiaus, kuris, pats išsinuomojęs butą, pasidarė kelias raktų kopijas ir paskelbė, kad išnuomoja šį būstą. Tuos pačius raktus gavo keli klientai ir tik sumokėję pinigus ir susitikę kitus taip pat apgautus klientus, suprato turėję reikalų su nusikaltėliu.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Sukcius

Nieks nieko nepraejo rtirti, nes tao einA kaip administracinis pazeidimas, ir jei tas sukcius nieko neturi jam nieko nebus, nes baudziamoji deka protingos teisines sistemos yra nuo 200 eur, tad prasom pilieciai vokim ir sukciaukim ned tai nebaudziama

Irena

Tai kas cia toj Klaipedoj darosi, kas atsitinka vis Klaipedoj, nelabasis isiveise, baisu ir vaziuoti i ta Klaipeda kad nenudaigiotu, kad cia niekas netvarko tu paslemeku

SUSIJUSIOS NAUJIENOS