Banglentininko paieškos Baltijos jūroje nutrauktos: nelaimės nė nebuvo? | Diena.lt

BANGLENTININKO PAIEŠKOS BALTIJOS JŪROJE NUTRAUKTOS: NELAIMĖS NĖ NEBUVO?

Vėlų antradienio vakarą ir ankstų trečiadienio rytą vykdytos skenduolio paieškos jūroje ties šiauriniu molu, nutrauktos. Manoma, kad nelaimės nė nebuvo.

Antradienį, 22.26 val., bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad dingo netoli molo banguotoje jūroje treniravęsis banglentininkas.

Atrodo, kad pranešėja banglentininkus stebėjo nuo molo, matė vyrą su banglente, kažkuriuo momentu jis dingo merginai iš akių, žmogaus nebesimatė, tik lenta. Mergina buvo tikra, kad vyrą srovė neša į jūrą.

Buvo vėlus metas, temo. Ugniagesiai gelbėtojai ir Jūrų gelbėjimo koordinacinio centro kariai atskubėjo į įvykio vietą. Žmogaus ieškota iš katerio, jo žvalgytasi ir iš sraigtasparnio.

Ankstų trečiadieni rytą ir ugniagesiai, ir kariškiai vėl ieškojo dingusio vyro. Po kelių valandų nuspręsta, kad toliau vargti neverta – žmogaus nesimatė, o gauta informacija vertė spėti, kad informacija apie nelaimę nebuvo tiksli.

Tikėtina, kad banglentininkas laimingai grįžo į krantą, mat apklausę visus vakare sportavusius asmenis gelbėtojai sužinojo, kad nė vieno tą vakarą sportavusio žmogaus nepasigesta.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Inga

Senukas tau jau vata visur vaidenasi, apsilankyk pas daktarus

ar zmogaus

Gyvybė nieko verta, kad piktinamasi pareingingais ir rūpestingas žmonėmis?

->tai

Kas tau suteikė teisę teigti, kad ji durnė? Kas tau leidžia ją šmeižti dėl melagingo pranešimo? Kai paklotum bent kelis šimtus € už tokius teiginius, tai kitą kartą atsargiau baksnotum į klaviatūrą...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS