Be žinios dingęs vyras rastas nužudytas įtariamojo namuose (patikslinta) | Diena.lt

BE ŽINIOS DINGĘS VYRAS RASTAS NUŽUDYTAS ĮTARIAMOJO NAMUOSE (PATIKSLINTA)

Daugiau nei prieš dvi savaites dingęs be žinios Plungės gyventojas rastas nudurtas. Policininkai sulaikė įtariamąjį.

Policijos pareigūnai oficialią paiešką pradėjo gegužės 20 dieną, nors artimieji 36-erių Norberto Narmonto pasigedo gegužės 12 dieną.

Vietos pareigūnai ieškojo vyro ne tik pas jo pažįstamus ir draugus, bet ir pasitelkė į pagalbą ugniagesius, kurie apžiūrėjo parko tvenkinius. To pageidavo Gargžduose gyvenantis dingusiojo brolis.

Šią savaitę tyrimo ėmėsi Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Kūnas rastas Birutės gatvėje esančiame bute. Vyras buvo nudurtas.

Pareigūnai pranešė, kad įtariamasis – nustatytas, bet ar jis sulaikytas, neužsiminta.

Po pietų pareigūnai dirbo įvykio vietoje. Daugiau žinių, tikėtina, bus pranešta trečiadienį.

Papildyta

Artimi nužudytojo giminaičiai patikslino, kad nužudytą vyrą rado jie. Kaip ir praėjusios savaitės pabaigoje, antradienį giminaičiai ketino ieškoti N. Narmonto netoli tos vietos, kur paskutinį kartą buvo užfiksuotas jo telefono signalas.

„Ketinome dairytis prie Babrungo upės, aplinkui namą, kuriame buvo girtauta. Jo kieme pajutome nė su kuo nesupainiojamą lavono tvaiką. Brolis su pareigūne nuėjo į butą. Pradžioje jo šeimininkas bandė neigti ką nors žinantis apie Norberto likimą. Tada brolis piktai pareikalavo pasakyti, kur jis slepia kūną, buvo visiškai aišku, kad jis – kažkur ten pat. Pirmajame aukšte gyvenantys žmonės sakė, kad nuo lubų krenta kirminai. Kūnas buvo po nuversta spinta, – pasakojo giminaitė. – Mus papiktino policininkų neprofesionalumas. Kai pasakėme apie smarvę, jie mums pradėjo aiškinti, kad bjaurus tvaikas sklinda todėl, kad bute gyvena degradavę girtuokliai. Lavono smarvės nesumaišysi nei su netvarkos, nei su negyvos žiurkės kvapu.“

Įtariamasis – buto, kuriame rastas nužudytas žmogus, gyventojas. Jis prisipažino įvykdęs nusikaltimą.

GALERIJA

  • Norbertas Narmontas
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

sliekas

urodu mentai kiek turi uztrukt atrasti kuna zmogaus. ir alhoholis nepricioum zmogus nuzude kita givibe o mentams pohui kaip visad

m

Kad ir kas ir kada rado, cia jau jo niekas isgelbeti nebegalejo... ar po dienos butu rade ar po 2 savaiciu, nebent kas kartu butu buves...cia zmogui ant sazines kuris taip pasielge ir niekam nepranese..

Fgf

Žmonės nekalbėkit nesąmonių, detalių nežinot ir rašot vėjus.. artimieji tikrai dėjo daug pastangų, kad surasti ir už savo pinigus, o ne policija, jiems nėra už ką dėkoti....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS