Belgai įtaria klaipėdietį | Diena.lt

BELGAI ĮTARIA KLAIPĖDIETĮ

Klaipėdos teismai ne tik baudžia mūsų nusikaltėlius, bet ir talkina kitų šalių teisėsaugai. Šiomis dienomis uostamiesčio teismas leido suimti nusikaltimais įtartą ir Belgijos pareigūnų ieškotą lietuvį.

Klaipėdos apylinkės teismas leido suimti 30-metį klaipėdietį Igną T., suėmimo terminas – maksimalus – trys mėnesiai.

Jaunas vyras sulaikytas Belgijos Karalystės oficialiu prašymu, mat yra įtariamas šioje Vakarų Europos valstybėje vogęs brangius automobilius.

Klaipėdiečiai leido suimti įtariamąjį, nes vyras mūsų šalyje neturi turto ir darbo, todėl esama tikimybės, kad jis gali išvykti iš šalies ir pasislėpti bet kurioje kitoje valstybėje.

Duomenų apie tai, kad šis asmuo buvo teistas mūsų šalyje, nesama.

Belgijos prašymą perduoti teisti lietuvį nagrinės Vilniaus apygardos teismas. Tai bus ilgesnis procesas.

Kur kas dažniau Lietuvos pareigūnai prašo pagal Europos arešto orderį išduoti mūsų šalyje nusikaltimą įvykdžiusius ir į užsienį pabėgusius asmenis.

Kiekvieną savaitę sulaukiama pranešimų apie tai, kad tokie įtariamieji ar nuo nuosprendžiu paskirtos bausmės vykdymo pasislėpti bandę Lietuvos piliečiai pargabenti į mūsų šalį.

Net su svetimais ar padirbtais dokumentais užsienyje gyvenantys ieškomi žmonės demaskuojami ir grąžinami atlikti bausmės.

Pareigūnai neslepia, kad pasislėpti nuo teisingumo dabar lengviausia Rusijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

abraomas

Nevarykit ant tu rusu,jie bent savu neisduoda,o musu mentai ant lekstutes priduoda,dar ir pagrazina,kad pasiimtu

Jonas

Ne rusai kalti, buka galva. Kremliuje lengviausia slėptis nusikaltėliams , netgi jo sienos dantytos kad gintis nuo rusų liaudies.

Hahaha

Vėl rusai kalti nuo ble....t jus idijotai ,kaip reta ,jūs savo kopustinius issiplaukit ,o tai jūsų smegenys jau smirda iškrypėliai pid...erastpalaikiai tautos nevalos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS