Bendrabutyje – smūgis į galvą arbatiniu | Diena.lt

BENDRABUTYJE – SMŪGIS Į GALVĄ ARBATINIU

Gyvenimo bendrabutyje ypatumai kartais atsiduria kriminalinių įvykių kronikose. Apie vieną jų nukentėjęs vaikinas policijai pranešė tik po trijų dienų.

Pasak 27-erių pareiškėjo, nemalonūs įvykiai Rumpiškės gatvės viename daugiabučių, kuriame gyventojai naudojasi bendromis virtuvėmis, vystėsi birželio 24-osios popietę.

Apie 13 val. pareiškėjas buvo virtuvėje. Kažkoks tik iš matymo pažįstamas vyras be jokios priežasties stvėrė metalinį arbatinį ir puolė mušti pareiškėją.

Tiesa, prieš tai, pasak pareiškėjo, vyrai dėl kažko barėsi.

Kada ir kaip baigėsi šis susidūrimas, policijos atstovai nepraneša. Žinoma tik tiek, kad po incidento nukentėjusysis kreipėsi į ligoninę, kur buvo užfiksuota, kad jaunam vyrui sužalota galva ir rankos. Tikėtina, kad rankomis jis dengė galvą nuo smūgių.

Miesto policijos komisariato pareigūnus pareiškimas pasiekė tik antradienį, tai yra po trijų dienų nuo įvykio.

Policininkai pradėjo tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Kas ir kodėl sumušė pareiškėją, dar aiškinamasi. Kai bus rastas antrasis konflikto dalyvis, galbūt paaiškės daugiau įvykio detalių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Laikraštis kaip kriminalinių naujienų?

Anonimas

Tai ten alkahu ir narkomanu pilna. Gali ir uzmusti. Silutes pl 6 ir 8 name dar baisiasni dalykai vyksta. Svaistosi peiliais, musasi. O pagrindine priezastis alkoholis ir narkotikai.

Q

Tokiais atvejais patartina i arbatinuka pridėti akmenu , efektas kur kas geresnis .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS