Iš buto dingo klaipėdietės auksas ir sidabras | Diena.lt

IŠ BUTO DINGO KLAIPĖDIETĖS AUKSAS IR SIDABRAS

Savaitgalį Klaipėdos apskrityje policijos pareigūnams įkliuvo ne vienas neblaivus vairuotojas. Kai kurių jų girtumo rodikliai – stebinantys.

Vinguriavo Vyturio gatve

Šeštadienį Gargždų centrinėje J.Basanavičiaus gatvėje policija stabdė  "VW Sharan". Jo vairuotojo būklė vertė pareigūnus nustebti.

Mašina sustabdyta 15 val. 25 min. Paaiškėjo, jog 1979 m. gimęs pilietis automobilį vairavo visiškai girtas. Jam nustatytas 2,75 prom. girtumas.

Tos pačios dienos vakarą neblaivi pilietė sučiupta uostamiestyje, Vyturio gatvėje.

1954 m. gimusi vairuotoja įkliuvo 19 val. 5 min. prie automobilio "Audi A3" vairo. Moteriai nustatytas 1,96 prom. neblaivumas.

Šeštadienio rytas Skuodo mieste prasidėjo šurmuliu. 7 val. 45 min. į turgų traukė skuodiškiai, kurie Mosėdžio gatvėje pastebėjo į griovį nulėkusį automobilį.

Promilės: savaitgalį policijai įkliuvo girtutėlis gargždiškis, kuriam nustatytas beveik trijų promilių girtumas, prie vairo sėdo ir apsvaigusi moteris su beveik dviem promilėmis kraujyje. (Redakcijos archyvo nuotr.)

Aplamdytame "Land Rover Discovery" tebesimuistė mašinos vairuotojas. Atvykus policijai, 1987 m. gimusiam automobilio vairuotojui nustatytas 1,77 prom. girtumas.

Dar vienas girtas skuodiškis policijai įkliuvo dar penktadienio pavakarę. 16 val. 17 min., Skuode, S.Dariaus ir S.Girėno g., sustabdžius traktorių-krautuvą, jį vairavusiam 1974 m. gimusiam vyrui nustatytas 1,98 prom. neblaivumas.

Grobis – BMW vairas

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 4 val. 30 min., Plungėje, A.Jucio gatvėje, pareigūnai pastebėjo sumuštą 1994 m. gimusį vyrą.

Nelaimėlis paaiškino, kad, išėjus iš kavinės-baro, jį užpuolė du nepažįstami vaikinai ir iš striukės kišenės pagrobė mobilųjį telefoną, kurio vertė 200 eurų.

Nukentėjusiajam nustatytas 1,59 prom. neblaivumas, jis nuvežtas į ligoninę. Pradėtas tyrimas dėl plėšimo.

O štai Slengiuose policijos pareigūnai, patikrinę nepilnametį, aptiko narkotinių medžiagų.

Apie 22 val. dalinės apžiūros metu 17 metų vaikino džinsų kišenėje rastas smulkintuvas su augalinės kilmės narkotine medžiaga. Vaikinas uždarytas į areštinę.

Neramus buvo ir penktadienis. Gargžduose kažkas apšvarino BMW automobilį. Savininkas ryte aptiko, jog S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje stovėjusi jo mašina yra nuniokota.

Vagys išdaužė automobilio priekinių durelių stiklą ir pavogė vairą, šviesų valdymo skydelį. Žmogus patyrė 900 eurų nuostolį.

Išnešė papuošalus

Klaipėdoje gautas pareiškimas dėl vagystės Tolminkiemio gatvėje. Čia iš statybvietės pavogta vibroplokštė ir grunto tankintuvas. Žala siekia 2,5 tūkst. eurų.

Didžiojoje Vandens gatvėje 1931 m. gimusi moteris pastebėjo, kad iš buto pavogta apie 30 sidabrinių, auksinių ir gintarinių juvelyrinių dirbinių. Padaryta žala siekia 1 tūkst. eurų.

Statybininkų prospekte pastebėta, kad yra subraižytos automobilio "Skoda Superb" vairuotojo pusės durelės. Žala – apie 700 eurų, į areštinę uždarytas 1990 m. gimęs vyras. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Dituvos kaime, Klaipėdos rajone, pastebėta, kad iš kiemo yra dingęs plovimo įtaisas "Kärcher". Žala – 448,99 euro. O Plungės rajone, Beržoro kaime, vagys nugvelbė kompresorių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS