Čigonės suokė apie būsimą laimę | Diena.lt

ČIGONĖS SUOKĖ APIE BŪSIMĄ LAIMĘ

Iš kito Lietuvos krašto atvažiavusios čigonės bandė pelnytis mulkindamos patiklius klaipėdiečius, todėl buvo sulaikytos uostamiesčio pareigūnų.

Iš kito Lietuvos krašto atvažiavusios čigonės bandė pelnytis mulkindamos patiklius klaipėdiečius, todėl buvo sulaikytos uostamiesčio pareigūnų.

Trečiadienį prieš pietus prie Šilutės plento 35-uoju numeriu pažymėtos parduotuvės 30-metė klaipėdietė patikėjo, kad čigonės gali jai išburti ateitį ir savo kerais padaryti ją laimingą. Jauna moteris apstulbo nuo dviejų žvitriaakių žodžių srauto, jos kalbėjo apie tai, kas buvo ir kas dar bus.

Būrėjos paveikė klaipėdietę psichologiškai. Moteris klausėsi palinkėjimų, kalbų apie būsimą laimę bei sėkmę ir vis traukė iš piniginės eurus.

Taip čigonės pasipelnė 120 eurų.

Netrukus moteris atsipeikėjo ir paskambino pagalbos telefonu. Policininkai sulaikė 36 ir 28 metų čigones ir jas apklausė.

Pasirodo, jos neblogai pažįstamos ne tik Klaipėdos policininkams. Viena jų kilusi iš Vilniaus, kita – iš Šiaulių. Moterys kartu gyvena Šiauliuose ir prasimano pinigų apgaudinėdamos žmones visoje Lietuvoje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zenonas Priekuliškis

Gerb. Daiva Janauskaite, panašios būrėjos dirba "Cenze" priešais CMB Šimkaus g-je. Apie jas nieko nerašoma, kadangi galimai tai slaptųjų tarnybų padalinys. Ten, apgaulės būdu, išviliojami 100 000 lt. Teismuose "vsio zakonno", nes jai vadovauja "Piterio" savininkė, nuo kurios pastato nuėmė "majoro" laipsnį. Jeigu Jūs mus "nemaitinate" smulkiomis žuvelėmis, kurios nesidalija pajamomis su valst.pareigūnais, duosiu įrodančios medžiagos kurie dalijasi. Deja Jums stambios žuvys nelabai reikalingos. Jūs publikuojate tik represinių organų medžiagas, o ką jie veikia iki tol, Jums nesvarbu. Laukiate kol bus faktas. Mano tel. 8 662 33770

SUSIJUSIOS NAUJIENOS