Daugiabučio balkone rastas negyvas vyras | Diena.lt

DAUGIABUČIO BALKONE RASTAS NEGYVAS VYRAS

Klaipėdoje savo namuose rastas miręs darbingo amžiaus vyras. Oficialiame policijos pranešime teigiama, kad kūnas buvo pradėjęs irti.

Antradienį vakare pas giminaitį, gyvenusį Debreceno gatvėje, atėjęs žmogus rado jį mirusį. Kūną jis aptiko gulintį balkone.

Nuo ko galėjo mirti 49-erių vyras, kol kas nežinia. Pareigūnai nieko įtartino nepastebėjo, todėl versija dėl kriminalinio nusikaltimo kol kas mažiausiai tikėtina.

Kadangi kūno irimo procesai buvo pažengę, gali būti sudėtinga nustatyti šio asmens mirties laiką.

Mat didžiulis karštis, užplūdęs pajūrį pastarosiomis dienomis, smarkiai pagreitina natūralius irimo procesus.

Kol kas neatsakyta ir į klausimus apie 32 metų vyro mirties priežastį. Jis sekmadienį vakare rastas miręs savo automobilyje.

Teismo medicinos ekspertas Remigijus Petrauskas savo ilgametėje praktikoje yra turėjęs atvejų, kai karštoje aplinkoje buvęs kūnas per kelias valandas nuo žmogaus mirties pasiekė stadiją, kai nebeįmanoma atpažinti velionio, identifikuoti asmenybės ir nustatyti mirties priežastį. Ją bandoma nustatyti iš kitų požymių bei kūno skysčių tyrimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

as gi neprasiau jusu mane skiepyt

as jus prievarta...kaukes gardeliai brangus mokami testai... daba vo rezultai...gerove... zmogus turetu turet pasirinkima nori skiepijasi nenori ne...a jus visus kaip givuliukus i gardelius per prievarta sugrudot suvakcinavot ir QR kodais suzimejot... gerai kad ukraina a tai tas debilistano kreditais pasventintas vanduo butu puse tautos suvares i kapines... musu gi uzsiozine ir prisismuikave politikos isskirom uznarkasinti debilai sustot negali nei matematikos nei istorijos nesimoke jie is orumo ir durnumo ispampe daba rudeni jau nesustabdomi bus...kekvienam pilieciuj turbut jau po 3 litrus vakcinu i prieki uzpirke....paruose....kaukyte testukas vakcinute..... biznis... i nieko cia asmensiko...

32m...smulki zuvis, moilius sakyciau

dideliu gerbiamu aferistu tinkluose ora gaude.... gerove ...rojus privalomu mokesciu reketyrams ,aferistams elektrikams...vakcinatoriams......gardeliams ir QR kodu tikrintojams... nieko asmenisko tiesio vakaru koloniju kultura kai pinigas dievas nuzmogintas pilietis tera zaliava...afrika , jos istorija prisimenat... nu va i valio , a daba pasirasykit abonementu kruva paimkit paskolu su baisiom besismaukanciomis palukanom ir gyvenkit ramybeje nauju prievoliu ir privalomu koronos vakcinu belaukdami......

Pagieža

Skiepai į petį ir kelias anapilin laisvas. Eksperimento aukų vis daugės!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS