Daugiabučio kieme dažais išmargino klaipėdietės mašiną | Diena.lt

DAUGIABUČIO KIEME DAŽAIS IŠMARGINO KLAIPĖDIETĖS MAŠINĄ

Palikdami nakčiai kiemuose automobilius klaipėdiečiai negali būti garantuoti, kad ryte juos ras tokius pat. Kartais padaryta žala siekia tūkstančius eurų.

Nemalonias emocijas išgyveno antradienį Laukininkų gatvėje daugiabučio namo kieme savo automobilį apžiūrėjusi 37-erių moteris.

Jai priklausantis lengvasis automobilis buvo apipurkštas aerozoliniais dažais. Vandalas turėjo dviejų spalvų – mėlynos ir juodos – dažų balionėlius. Kažkas smaginosi jais purkšdamas ant automobilio priekinės dalies ir šono.

Nukentėjusioji pranešė apie įvykį policijai ir pareiškime nurodė patyrusi 1,5 tūkst. eurų žalą.

Ar moteris pareigūnams pasakė, ką įtaria tokia piktadarybe, nepranešama, nes pradėtas ikiteisminis tyrimas, o jo duomenys neatskleidžiami.

Policijos atstovai negalėjo pasakyti, ar tokiais pat dažais buvo apgadintos ir pastato sienos. Tada būtų galima įtarti, kad automobiliui kliuvo nuo išdykaujančių vaikų.

Kur kas dažniau mašinų savininkai po nakties randa apibraižytas transporto priemones. Kartais būna akivaizdu, kad tokie apgadinimai – eismo įvykio pasekmė, o kartais įbrėžimais keršijama už užstatytą šaligatvį, užimtą „svetimą vietą“, kliudymą išvažiuoti ar net mašinos palikimą svetimame kieme.

Klaipėdoje ne kartą pareigūnai išsiaiškino tyčinio automobilių gadinimo atvejus, kai mašinos nukentėjo kerštaujant jų savininkams dėl konfliktinių asmeninių santykių.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

> anonimas

Kur nori, ten stato, čia kolūkiečių smegenys, pas juos ir žmonos buvo bendros... Tampyk radiatorių stribo išpera.

Anonimas

Ne savo kieme pasistate :D Nebejuokink, kad gyveni name, nereiskia kad kieme turi savo vieta. Kas nori tas gali statyti ir tokie kaip tu seni bambekliai eina ir braizo masinas..

Vinis

Tikriausiai ne savo kieme pasistatė, užėmė kiemo gyventojų vietą. Yra tokių "gegučių", stato svetimuose aikštelėse...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS