Daugiabučio laiptinėje jaunuolių konfliktas peraugo į muštynes: prireikė medikų | Diena.lt

DAUGIABUČIO LAIPTINĖJE JAUNUOLIŲ KONFLIKTAS PERAUGO Į MUŠTYNES: PRIREIKĖ MEDIKŲ

Jaunų žmonių konfliktas daugiabučio namo laiptinėje peraugo į muštynes. Policininkai įtariamųjų ieškojo kitame miesto gale.

Vėlų gruodžio 21-osios vakarą, apie 23.30 val., policininkai skubėjo į Rumpiškės gatvės daugiabutį, kurio laiptinėje vyko muštynės. Pagalbos paprašė 16 ir 17 metų paaugliai.

Pareigūnai rado juos sumuštais veidais, kliuvo į nosis ir lūpas. Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas juos išvežė į Klaipėdos vaikų ligoninę. Sužalojimai, pirminiais duomenimis, nebuvo sunkūs.

Vaikinai nespėjo detaliai paaiškinti, dėl ko susipyko su iš matymo pažįstama pora. Tačiau skriaudikų duomenis jie nurodė.

Netrukus policininkai išskubėjo į kitą miesto pusę. Skirtinguose butuose jie rado sumuštų paauglių nurodytus asmenis. Tai buvo 24-erių vaikinas ir 18-metė mergina.

Konflikte dalyvavo dar vienas vaikinas, tačiau jo asmenybė trečiadienį dar nebuvo nustatyta. Tikėtina, kad jo asmens duomenis pavyks sužinoti po papildomų apklausų.

Pareigūnai pradėjo viešosios tvarkos pažeidimo tyrimą. Jiems dar teks pakalbinti visus konflikto dalyvius ir išsiaiškinti muštynių priežastis.

Kai policininkai imasi ikiteisminio tyrimo, panašūs konfliktai dažnai baigiasi konfliktavusių pusių susitaikymu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS