Debreceno gatvėje – neįprasta vagystė: iš buto pavogta jūrų kiaulytė | Diena.lt

DEBRECENO GATVĖJE – NEĮPRASTA VAGYSTĖ: IŠ BUTO PAVOGTA JŪRŲ KIAULYTĖ

Neįtikėtinai keistas nusikaltimas ketvirtadienį įvykdytas Klaipėdoje ketvirtadienį. Iš visų aplinkybių darytina išvada, kad jis buvo nukreiptas prieš nukentėjusios šeimos vaikus.

Policija į vieną Debreceno gatvės butą buvo kviečiama apie 18.30 val. kaip pasakojo suaugusieji šeimos nariai, jiems paskambino vaikai ir papasakojo radę nusiaubtus namus.

Skubiai grįžę namo tėvai suprato, kad į butą svetimas asmuo pateko nesugadinęs užrakto. Vaikai rado neužrakintas buto duris.

Vaizdas bute sukrėtė šeimos narius – daiktai buvo sujaukti, lyg vagis būtų ieškojęs vertingų daiktų. Tačiau labai greitai paaiškėjo, kad nusikaltimas įvykdytas prieš kažkurį šeimos vaikų.

Tėvai policininkams pranešė, kad namuose rado sudaužytus du planšetinius kompiuterius ir išmanųjį telefoną.

Be to, vieno vaiko uniforma buvo sukarpyta.

Atidžiai apžiūrėję butą šeimos nariai pasigedo vienintelio dalyko – narvelio su jūrų kiaulyte.

Patirtą žalą pareiškimą parašę suaugusieji įvertino 355 eurais.

Pareigūnai užfiksavo įvykio vietą ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Klaipėdos miesto policijos komisariatui vadovaujantis Albinas Misevičius tikino nepamenantis panašaus nusikaltimo. Jis įsitikinęs, kad tikrąją tiesą pavyks greitai nustatyti. Spėjama, kad įvykis susijęs su vaikais.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tasaisku

Tai cia vaikais sudauze viska ir paslepe juru kiauliena. Pamenu keleta tokiu pat istoriju. Sugadino, sunaikino, paslepe butent vaikams del to kad tevai neperka jiem kazko arba pvz motina ar tevas kiekviena diena geria arba negyvena kartu. noriu pasakyt kad tai 100% susije su vaikais. Reikia ju klaust ir anuliuoti vagyste.

Vida

Siaubūnai tie vagiščiai.

...

Bus jums neprižiūrėti kiaulės. Pabėgo, ir dar namus nusiaubė išeidama.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS