Dėl narkotikų – gaudynės Klaipėdos miesto gatvėmis | Diena.lt

DĖL NARKOTIKŲ – GAUDYNĖS KLAIPĖDOS MIESTO GATVĖMIS

Šeštadienį uostamiestyje reidų metu pareigūnai pas asmenis ir vėl rado, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Ne visus asmenis pavyko sučiupti iš karto – kelis jų jiems teko vytis Klaipėdos gatvėmis, įjungus specialiuosius švyturėlius.

Šeštadienį apie 20.35 val. policijos pareigūnai Mokyklos gatvėje įjungę mėlynos ir raudonos spalvos švyturėlius bei specialiuosius garso signalus stabdė automobilių nuomos įmonės automobilį VW T-cross, tačiau minėta transporto priemonė padidino greitį ir pradėjo tolti. 

Netrukus minėtas automobilis sustojo Ryšininkų gatvėje. Iš jo išbėgo du asmenys ir pasišalino. 

Apžiūrėjus automobilį VW T-cross, salone rastas maišelis, kurio viduje buvo augalinės kilmės, įtariama, narkotinė medžiaga. 

Taip pat vakar, apie 23.30 val. į Klaipėdos miesto policijos komisariatą atėjo 1997 m. gim. vyras, kuris nurodė, kad būtent jis nestojo stabdant policijos pareigūnams. Asmuo nesulaikytas, jam įteiktas šaukimas. Pradėtas tyrimas pagal baudžiamojo kodekso (BK) 259 str.

Taip pat šeštadienį, 19.21 val., pareigūnai gavo pranešimą, kad Vingio gatvėje neblaivus vairuotojas automobiliu „Renault Megane“ kieme kliudė kitą automobilį „Toyota Corolla“ ir iš eismo įvykio vietos pasišalino. Įtariama, kad  „Renault Megane“ vairavo 1995 m. gim. moteris, kuri, kaip nurodo pareigūnai, vartojo alkoholinius gėrimus po įvykio, jai nustatytas 3.34 prom. neblaivumas. Moteriai įteiktas šaukimas.

Šiandien, apie 1.30 val., Puodžių gatvėje, šalia garažų masyvo, pastebėtas automobilis „Volkswagen“, kuriame sėdėjo du 2003 m. gim. vaikinai. Priėjus pareigūnams, vienas jų padavė rutuliuką, kuriame rasta galbūt narkotinė medžiaga. Asmenys pristatyti į ligoninę šlapimo tyrimams, jiems taip pat įteikti šaukimai atvykti apklausai. Pradėtas tyrimas pagal BK 259 str. 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Ops

Puodžių gatvėje garažų masyvo nėra. Vadinasi, klaidina visuomenę.

Čiaupas

"...įjungus specialiuosius švyturėlius". Gal rašytoja galėtų išsamiau papasakoti, kokie būna nespecialieji švyturėliai?

pakrantei

kinijoje ir esancius valdzioje saudo kurie pridaro kasiaku, tai gal nuo nuo to reiktu pradeti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS