Dėl neatsargaus paauglių elgesio buvusiame policijos pastate – kamšatys | Diena.lt

DĖL NEATSARGAUS PAAUGLIŲ ELGESIO BUVUSIAME POLICIJOS PASTATE – KAMŠATYS

Pildosi liūdniausios prognozės dėl istorinio pastato, kuriame kelis pastaruosius dešimtmečius buvo įsikūręs Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, likimo. Ketvirtadienio pavakare degė valstybės saugomo buvusio teismo ir kalėjimo pastato Jūros gatvėje stogas.

Apie 17 val. miesto centras drebėjo nuo garsinių policijos bei ugniagesių mašinų signalizacijų. Naujojo Uosto gatvėje sustojo kelios gaisrinės, policijos ir greitosios medicinos pagalbos mašinos.

Pagalbos telefonu pranešta, kad degė pastato stogo konstrukcijos.

Tuo pačiu metu aplink pastatą sukę pareigūnai sulaikė būrelį paaugliško amžiaus mergaičių. Pareigūnai aiškinosi, ką jos veikė apleistame pastate. Mergaitės prisipažino buvusios pastate ir teigė, kad ten linksminosi.

Išdegė maždaug kvadratinis metras stogo dangos.

Dėl kilusios sumaišties užsikimšo eismas Naujojoje Uosto, Naujojo Sodo gatvėse. Kelių policininkai reguliavo eismą. Vairuotojai bandė rinktis kitas gatves, kamšatis užsitęsė apie valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Kazkas

Jai nezinot kaip yra nepulkit komentuoti nesamoniu nes jus tik speliojat . Beto cia valstybes problema kad negali sutvarkyti tokiu pastatu jai ieiti taip paprasta kaip i savo namus tiesiog per duris. Ir neturetumet kaltinti vaiku kurie tiesiog iejo i pastata jus nezinot ar nebuvo kazko kito pries tai ,nes sita vieta tikrai girdejau labai pemegta tarp paugliu . Aisku nuomone tureti yra gerai, bet kai nezinai nieko ir komentuoji tam kad issireikstum, pasirodytum kazka pavadines “siuksle” tai zema.

suteneris

tokios ten ir panelės šiukšlės jeigu tokiose vietose lankosi

Ji

Jau rasiau ,lai restauruoja ir kraustosi savivaldybe ,vistiek skiria pinigus tokiam pastatui islaikyti ,darykit ka nors ,karai nesugriove o musu vaikai sudegins
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS