Per dieną viename Klaipėdos daugiabučių kieme – 30 pažeidimų | Diena.lt

PER DIENĄ VIENAME KLAIPĖDOS DAUGIABUČIŲ KIEME – 30 PAŽEIDIMŲ

Uostamiesčio pareigūnus šokiravo Klaipėdos gyventojų neatidumas – viename daugiabučių kieme per dieną surašyta net 30 protokolų už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Stebėtinai daug baudų pareigūnams pavyksta surinkti dėl Nidos gatvės 1A namo kieme stovinčio ženklo "Eismas draudžiamas".

Pasirodo, kad miestiečiai pro jį važiuoja užsimerkdami. Nors ženklas draudžia motorizuotų transporto priemonių eismą, išskyrus motociklų, neįgaliųjų automobilių ar aptarnaujančių įstaigų transporto, vairuotojai jo nepaiso.

Nidos gatvės 1A namo gyventojai jau senokai neapsikentė, kad uždaras jų kiemas nuolat yra sausakimšas atvykstančių miestiečių iš kitų miesto vietų.

Priežastis – šalia įsikūrusi gydymo įstaiga ir poliklinika.

Kai kurie gyventojai, neradę vietos prie klinikos durų, suka į daugiabučio kiemą.

Kai čia įsikūrė ir klinikos padalinys, mašinų dar padaugėjo.

Įvaža į kiemą nėra didelė, o pats daugiabučių kiemas yra uždaras, tad įvažiavusieji ima važinėti pirmyn atgal, kai pamato, kad kieme nėra laisvos vietos.

Gyventojai surašė raštus policijai ir savivaldybei ir paprašė leisti prie įvažos pastatyti eismą draudžiantį ženklą.

Nors ženklas stovi jau senokai, tačiau vairuotojai ir toliau pro jį važiuoja.

"Uostamiesčio pareigūnai sulaukia itin daug pranešimų dėl Nidos g. 1A kieme stovinčio ženklo "Eismas draudžiamas" pažeidimų. Per dieną – apie 30. Todėl, ypač važiuojantiems į greta esančią ambulatorinę kliniką, primename – įvažiuoti ir statyti automobilius Nidos g. 1A kieme draudžiama. Prašome gyventojų būti atidžių. Kelio ženklas pastatytas laikantis nustatytos tvarkos, kiemas yra stebimas vaizdo stebėjimo kamera. O į gautus pranešimus apie pažeidimus policija privalo reaguoti įstatymuose nustatyta tvarka", – akcentavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Antanas

Tai gerai prisistatom visuose kiemuose su zenklu plita ir tada visi vaikstom pesciomis nes kur benuvaziuosi bus vien tik baudos.

geras zenklas

Draudžiamas motorinių transporto priemonių, traktorių ir savaeigių mašinų eismas, išskyrus mopedus, motociklus be priekabų, maršrutinį, aptarnaujantįjį transportą ir skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ pažymėtas transporto priemones............. ......... ......... ir mentams ir greitukems , gaisrininkams ir traukiniams i teritorija ivaziuot negalima... pasistatai i ramu... atvaziuos ekipazas i iskvietima i vairuotojas bus parurintas pagal KET taisykles

vo prisiminiau....

gaisrininkams , policijai, medicinos tarnyboms, texninio aptarnavimo tarnybos ivaziuojant i teritorija prasome issiimti leidimus is KPP.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS