Gatvėse – išpuoliai prieš jaunus klaipėdiečius | Diena.lt

GATVĖSE – IŠPUOLIAI PRIEŠ JAUNUS KLAIPĖDIEČIUS

Išpuoliai prieš jauno amžiaus klaipėdiečius verčia stebėtis – vienam nepilnamečiui papurkšta į akis ašarinių dujų, kitas vaikinas nepažįstamo vyro buvo apstumdytas autobusų stotelėje.

Abu išpuoliai įvykdyti vėlų vakarą.

Trečiadienį apie 22.30 val. I. Simonaitytės gatvėje stotelėje stoviniavo 56-erių vyras ir 19-metis jaunuolis. Atrodo, kad kivirčas tarp jų įsiplieskė, kai vyresnysis papriekaištavo vaikinui dėl rūkymo.

Pradžioje vyrai „kapojosi“ žodžiais, o kai pritrūko argumentų, vyresnysis pastūmė jaunuolį ir šis nugriuvo ant žemės.

Įvykio vietoje pabuvojo policininkai, jie įteikė fiziškai smurtavusiam vyrui šaukimą į apklausą. Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Vėlų pirmadienio vakarą Naujojoje Uosto gatvėje nukentėjo 17-metis paauglys. Kažkas jam į veidą papurškė ašarinių dujų.

Vaikinas kreipėsi į medikus ir pranešė apie incidentą policijai. Ką nepilnametis taip vėlai veikė miesto centre ir kodėl kažkas jam nutvilkė akis, dar aiškinamasi.

Nepilnamečių asmenų apklausose privalo dalyvauti tėvai bei vaikų teisių saugotojai, todėl net ir praėjus kelioms dienoms nukentėjusysis dar neapklaustas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

O tai

Tą ,,malaletkų,,gauja prispaudė policija,ar dar 3metus lauks,kol metų padaugės

zigmas`

Taigi pienburnis pūtė dūmus vyresnio amžiaus žmogui į veidą,akis tai ir gavo tik per mažai tokius snarglius būtina auklėti bet ne liūliuoti kad juos kažkas skriaudžia.Na policija žinoma turi darbo dėl kuliganų gynimo

skiep

tiesiog seubas kas daros Klaipedoj,net pastume 19 meti,total kosmar.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS