Girta 26-erių klaipėdietė įsiveržė į maitinimo įstaigą ir švaistėsi ginklu | Diena.lt

GIRTA 26-ERIŲ KLAIPĖDIETĖ ĮSIVERŽĖ Į MAITINIMO ĮSTAIGĄ IR ŠVAISTĖSI GINKLU

Asmens duomenų apsaugos įstatymas neleidžia pareigūnams viešai skelbiamos žinios paskelbti taip, kad kiekvienas ją skaitydamas suprastų, kas ir kur atsitiko. Šįkart kalba apie keistą jaunos moters poelgį vienoje uostamiesčio kavinių.

Antradienį, apie 15 val., į kažkurio Klaipėdos prekybos centro kavinę atėjo 26-erių mergina ir išsitraukė ginklą. Pasak oficialaus pranešimo, ji demonstravo aplinkiniams pistoletą.

Kaip atrodė tas demonstravimas, visiškai neaišku.

Kažkas iškvietė policiją, pareigūnai labai greitai kavinės lankytoją sulaikė.

Paaiškėjo, kad mergina buvo gerokai įkaušusi (2,43 prom.), o ginklas – tik panašus į kovinį. Iš tiesų, tai Airsoft pistoletas „Makarov PM“, kitaip tariant, orinis, šaudantis plastmasiniais šratukais.

Tokius ginklus gali turėti ir paaugliai, labai dažnai juos treniruodamiesi naudoja šauliai. Teigiama, kad rimtai sužeisti žmogaus tokiu daiktu neįmanoma, užtat galima sukelti nemenką stresą.

Miesto policijos komisariato viršininkė Rasa Bekėžienė tikino, ginklas galėjo išgąsdinti kavinės lankytojus ir darbuotojus, nes išoriškai nuo kovinio jis mažai skiriasi.

„Visuomenėje dabar yra daug keistai besielgiančių žmonių, labai sunku nustatyti, kurio veiksmai gali būti pavojingi, o kurio tik keisti. Žmonės gauna informaciją iš viso pasaulio, per televiziją stebi įvykius, todėl nenuostabu, kad galėjo supanikuoti, pamatę merginos rankoje ginklą“, – kalbėjo R. Bekėžienė.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Policijos atstovė spaudai tikino apie įtariamąją negalinti daugiau nieko pasakyti. Viskas, kas žinoma, kad ji buvo uždaryta į areštinę.

Neoficialiais duomenimis, ji yra Lietuvos pilietė.

Galbūt prablaivėjusi ji paaiškins savo poelgio motyvus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

as

o ka daryti normaliems?

Kokiabdar duomenų apsauga?

Negi policija neturi informuoti visuomenės apie miesto įvykius, gal yra tikslas nuslėpti?

dietologas

čia matome kaip vegetarei pasireiškė ,,mėsos trūkumo abstinenticjos '' požymiai , liaudiškai sakant - ,, lomkės ".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS