Girtas avarijos kaltininkas prarado atmintį | Diena.lt

GIRTAS AVARIJOS KALTININKAS PRARADO ATMINTĮ

Girto vairuotojo įžūlumas apstulbino ne tik nuo jo veiksmų nukentėjusią vairuotoją, bet ir iškviestus pareigūnus. Jaunas vyras buvo beveik mirtinai girtas ir neprisiminė sukėlęs avariją.

Vėlų pirmadienio vakarą, 22.40 val., neplačia Varpų gatvele, esančia pietinėje uostamiesčio pusėje, važiavo moters vairuojamas automobilis „Nissan“. Vairuotoja pamatė į kiemą įvažiuojančią kitą mašiną ir stabtelėjo ją praleisti. Tuo metu į ją rėžėsi „Toyota“ markės automobilis.

Normalu būtų sustoti ir užpildyti eismo įvykio deklaraciją, bet toliau įvykiai vystėsi kitaip. „Toyota“ nuvažiavo sau, teisiniais terminais tariant, eismo įvykį sukėlęs vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

22.57 val. atvažiavo policininkai ir pradėjo kalbėtis su nukentėjusiąja.

23.05 val. į tą pačią gatvelę įvažiavo kaltininkas. Keisto jo poelgio priežastis paaiškėjo iškart. Į alkoholio matuoklį 36-erių vairuotojas pūtė dukart, antrą kartą po ketvirčio valandos. Mažiausias užfiksuotas girtumas siekė 3,65 prom., tai yra sunkus apsvaigimo laipsnis. Dar neseniai toks alkoholio kiekis organizme buvo laikomas beveik mirtinu.

Nenuostabu, kad vairuotojas neprisiminė, kad yra kaltas dėl sukeltos avarijos. Pasak „Facebook“ paskyros „Reidas“, vyras tikino, kad ne jis įvažiavo į „Nissan“, o kažkoks BMW taranavo jo automobilį.

Pareigūnai nusprendė, kad girtas vairuotojas naktį turėtų praleisti areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kaltininkui gresia ne tik vairuotojo pažymėjimo praradimas, bet ir didelė bauda bei automobilio konfiskavimas.

Ne vienas pareigūnas yra išsakęs nuomonę, kad girtus vairuotojus labiau drausmintų ne baudos, o laisvės atėmimo bausmės.

Gairės: avarija Klaipėdoje, avarija LT, girtas vairuotojas, pabėgo iš eismo įvykio vietos
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Pasakas aprašote?

Anonimas

Atstokit nuo zmogaus. Kas cia nuostabaus kad isgeres zmogus praranda atminti. Daugumai taip yra buve. Nuostabiau kai BLAIVIOS pagautos seimo ziurkes staiga atminti praranda.

Mari

Mažiau tegul laka,tada prisimins,kad vairavo girtas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS