Girtas vairavęs vyras sudaužytoje mašinoje paliko savo bendrakeleivį | Diena.lt

GIRTAS VAIRAVĘS VYRAS SUDAUŽYTOJE MAŠINOJE PALIKO SAVO BENDRAKELEIVĮ

Pirmą šios savaitės darbo dieną girtas vairavęs vyras paliko sudaužytoje mašinoje savo bendrakeleivį. Pareigūnams teko gaišti laiką aiškinantis, kas ir kodėl paliko į medį atsitrenkusią mašiną ir sužeistą žmogų joje.

Antradienį 16.50 val. Palangos policijai pranešta apie avariją Ošupio take. Praeiviai pamatė į medį įsirėžusį automobilį „Seat“.

Keleivio vietoje sėdėjo sužeistas 56-erių vyras. Jis buvo gerokai sužalotas, nereagavo į aplinką. Ugniagesiai iškėlė jį iš mašinos ir įkėlė į greitosios medicinos pagalbos automobilį. Medikai sužeistąjį skubiai išgabeno į ligoninę.

Kitų žmonių prie mašinos nebuvo, todėl policininkams reikėjo aiškintis, kas kaltas dėl avarijos, kurioje nukentėjo žmogus.

Tai užtruko ne vieną valandą. Kiek daugiau nei po poros valandų pareigūnai rado 39-erių vyrą, kuris, kaip įtariama, galėjo vairuoti minėtą automobilį.

Jis buvo girtas, alkoholio matuokliu užfiksuotas jo girtumas siekė 2,35 prom.

Ar pareigūnams pavyks įrodyti, kad vairuotojas buvo girtas ir avarijos metu, kol kas nežinia. Paprastai tokiais atvejais renkami ir netiesioginiai įrodymai.

Tos pačios dienos vakare kelyje Dreverna–Klaipėda avariją patyrė automobilis „Mercedes-Benz“. Mašina nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Joje iki gelbėtojų atvykimo buvo prispausta moteris. Tik kai jie pastatė mašiną ant ratų, nukentėjusiąją pavyko išlaisvinti.

Jai taip pat prireikė medikų pagalbos, greitosios medicinos pagalbos automobiliu ji išgabenta į ligoninę.

Gairės: girtas vairuotojas, avarija LT, atsitrenkė į medį, sužalotas bendrakeleivis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS