Girti keliuose – ir per šventes | Diena.lt

GIRTI KELIUOSE – IR PER ŠVENTES

Girti vairuotojai toliau važinėja automobiliais, o kai apie tai pranešama policijai, interneto komentatoriai užsipuola ne kaltininką, o jį demaskavusį žmogų.

Sausio 1-osios vakare, 18.51 val., Klaipėdos rajone, Kulių kaime žmogus pastebėjo keistai važiuojantį automobilį „Ford Galaxy” ir pranešė policijai.

Kaip teigiama „Facebook“ paskyroje „Reidas“, netoliese įrengtame policijos poste dirbę pareigūnai skubiai atvyko ir sustabdė šį automobilį. Įtarimai pasitvirtino – 42 metų vairuotojas buvo girtas (2,13 prom.).

Pasak „Reido“, kai pareigūnai jau susiruošė vežti girtuoklį į areštinę, kartu su juo važiavęs taip pat neblaivus vyras ėmė juos koneveikti ir net bandė smurtauti prie pareigūnus.

Abi girti vyrai išgabenti į Klaipėdos apskrities policijos komisariatą. Vairuotojas „užsidirbo“ baudžiamąją bylą, o jo draugas administracinę.

Sausio 1-osios popietę Plungės rajone, Platelių miestelyje pareigūnai neleido toliau važiuoti 35 metų vyrui, vairavusiam „Opel Zafira“. Alkoholio matuokliu užfiksuotas 2,77 prom. siekiantis jo girtumas.

Sausio 2-osios paryčiais, 4.35 val. Rietave nutvertas BMW vairavęs 21 metų vaikinas. Jis buvo girtas (1,90 prom.).

Būta vilčių, kad šventiniu metu dirbsiančios gausios pareigūnų pajėgos sudrausmins vairuotojus, tačiau girtuoklių keliuose vis tiek netrūksta.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

baudulis

Gražinkit taškų sistema, o už girtavima prie vairo- belangė su bauda... 2 tonos metalo ir alkoholis su krauju, tai tikrai kruvinas receptas...

Anonimas

reikia amerikietisku istatymu ir tvarka bus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS