Girti vairuotojai įkliuvo eismo saugumo dieną | Diena.lt

GIRTI VAIRUOTOJAI ĮKLIUVO EISMO SAUGUMO DIENĄ

Nors artėjant savaitgaliui policijos atstovai pranešė apie Saugaus eismo dienos renginius, keli apgirtę vairuotojai nesibaimindami ryžosi vairuoti ir įkliuvo pareigūnams. Vienas jų tikėjosi likti nepastebėtas važiuodamas paryčiais, kita – vėlų vakarą.

Penktadienį, prieš 5 val. ryto, uostamiesčio Taikos prospekte 25-erių vaikinas važiavo „Audi“ markės automobiliu ir atsitrenkė į stulpelį ant šaligatvio.

Baimindamasis, kad bus demaskuotas, jis išlipo ir, palikęs mašiną, bandė eiti savo keliais.

Pareigūnai jį sulaikė netoli įvykio vietos. Buvo panašu, kad jaunuolis apsvaigęs, tačiau pūsti į alkotesterį jis atsisakė. O tai reiškia, kad oficialiai bus fiksuojamas vidutinis apgirtimo laipsnis.

Šis asmuo buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kita girta vairuotoja tą pačią dieną įkliuvo po 22 val. Plungėje. Stoties gatvėje 69 metų moteris važiavo „Renault“ markės automobiliu.

Pareigūnai sustabdė šią mašiną ir patikrino vairuotojos blaivumą. Alkoholio matuoklio rodmenys patvirtino įtarimus, moteris buvo vidutiniškai apsvaigusi (1,74 prom.). Atrodo, kad jai neteko miegoti ant kietos areštinės lovos, bet didelių nemalonumų ji neišvengs.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Dvigubi standartai?

Pagarba Policijai, dirbančiai iš peties. Skelbkit būtinai tų "damų" pavardes. nes kažkaip nenormalu, kai tiek buvo viešinama, kankinama Edita Mildažytė, o šitos babcės įslaptintos?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS