Girtuoklių bausmės nebaugina | Diena.lt

GIRTUOKLIŲ BAUSMĖS NEBAUGINA

Socialiniuose tinkluose yra daugybė paskyrų, kuriose vairuotojai praneša vieni kitiems apie greičio matuoklius, patikras vykdančius policininkus, ir taip padeda išvengti nemalonumų.

Nepaisant to, pareigūnai kasdien nutveria girtus vairuojančius asmenis ir tai byloja apie pernelyg švelnią nuobaudų praktiką už šį nusikaltimą.

Taip naktį į šeštadienį, apie 20 minučių po vidurnakčio, Klaipėdos rajone, Kalniškės kaime, policininkai užfiksavo, kad 39-erių vyras vairavo „Volkswagen“ markės automobilį būdamas visiškai girtas.

Matuokliu nustatyta, kad jo organizme buvo ne mažiau 3,15 prom. alkoholio. Tai yra sunkus girtumo laipsnis. Dar prieš porą dešimtmečių medikai sakydavo, kad žmogui tokia alkoholio koncentracija yra mirtina.

Šis vyras tąnakt namo negrįžo, jam buvo paklota lova Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje.

Penktadienį Kretingoje girta prie vairo įkliuvo ir 51-erių moteris. Ji apie 18 val. važiavo automobiliu „Renault“. Žemaitės alėjoje jos vairuojamą automobilį sustabdę pareigūnai konstatavo, kad moteris negali toliau pati važiuoti, jai nustatytas 2,08 prom. girtumas.

Abiejų šių asmenų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas, jų laukia dideli nemalonumai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

o kas is to ?

nesenai buvo straipsnis , kad 88% baudu uz KET pazeidimus nesumokama , kazkoks asilas baustas 400 kartu ir skoloj +puse milijono berods ,jis pirmoj vietoj , normaliu vadinasi tik 12% kurie moka baudas , klausymas kam isvis tada policija ,jei ju "vargas " beprasmis, klownu salis , neigali valdzia...

Antanas.

O kas gali priversti susimastyti neadekvatą? GIrtumas tai sąmoningai, savu noru išsišaukta beprotybė. Ir dar už tai susimokant. Na, ar gali bent gramą adekvatumo turintis taip elgtis? Teisingai darė Sovietlaikiu tokius šaltu vandeniu apipildami, JUk buvo ir toks oficialus šizų gydymo būdas. KOdėl jis netko apspangisuems alkašams?

Tai va

Nesutvarko pijoku,baus visus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS