Ieško netikėtai dingusio brolio: aplinkybės verčia sunerimti | Diena.lt

IEŠKO NETIKĖTAI DINGUSIO BROLIO: APLINKYBĖS VERČIA SUNERIMTI

Gargžduose gyvenantis vyras įtaria, kad jo broliui gali būti atsitikusi nelaimė, mat jau pusantros savaitės su juo neįmanoma susisiekti.

36-erių Norbertas Narmontas pastaruoju metu gyveno Plungėje, Laisvės alėjoje. Paskutinį kartą artimieji su juo bendravo gegužės 12 dieną.

Vyro brolis pasakojo, kad tądien N. Narmontas buvo susitikęs su draugais. Po to jo telefonas šiek tiek laiko dar veikė, bet juo atsiliepė nepažįstamas vyras Vilniuje ir tikino ieškomo asmens nepažįstantis, svarstė, kad skambutis į jo telefoną galėjęs būti peradresuotas.

Po to dingusiojo telefonas buvo išjungtas.

„Spėju, kad broliui galėjo atsitikti kažkas blogo. Anksčiau jis niekada nebuvo dingęs, net jei būdavo neblaivus, paskambindavo. Žmonės, su kuriais jis paskutinį kartą bendravo, tikina nieko nežinantys. Aš tikiu, kad policija išsiaiškins, kas atsitiko“, – kalbėjo N. Narmonto brolis.

Dingusysis buvo apsirengęs pilkomis sportinėmis kelnėmis, raudonu džemperiu, avėjo mėlynais sportiniais batais.

N. Narmontas yra apie 175cm ūgio, atletiško kūno sudėjimo, nešioja barzdą ir ūsus, yra mėlynų akių, trumpai kirptų plaukų.

Ką nors žinančius apie N. Narmonto buvimo vietą ar turinčius kitos vertingos informacijos prašoma susisiekti su Plungės rajono policijos tyrėja Loreta Armaliene tel. 8700 64620 arba el.p. loreta.armaliene@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ir

vel zemaitija?...juk ten pagrinde ir siaucia uzsilyke ateiviu atzalos priprate kad ju seneliai negali ivesti savo /tvarkos/ jau 1 /titnagelis/ bande tai ju kriminalas ir siaucia o policajai ko gero ir is ju paciu....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS