Incidentas Klaipėdoje: įpykęs vyras, nesulaukęs kvito, sugadino taromatą | Diena.lt

INCIDENTAS KLAIPĖDOJE: ĮPYKĘS VYRAS, NESULAUKĘS KVITO, SUGADINO TAROMATĄ

Privertę gyventojus sąmoningiau elgtis su plastikinėmis ir skardinėmis gėrimų pakuotėmis, taromatai kartais vis dėlto sukelia kai kurių žmonių įtūžį, ypač kai ima strigti. Vienas tokių įširdusių klientų sugadino brangų įrenginį.

Savaitės viduryje į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi vienos bendrovės atstovai, prašydami nustatyti, kas įmonei padarė tūkstantinę žalą.

Pasirodo, dar praėjusį šeštadienį, gegužės 8-ąją, apie 20.15 val. prie prekybos centro M.Mažvydo alėjoje kažkoks vyras pasinaudojo taromatu.

Jis sudėjo atsineštus butelius į aparatą, bet nesulaukė kvito.

Įširdęs jis trenkė kumščiu į prietaisą ir sudaužė jo ekraną.

Pareiškimą parašę įmonės atstovai įvardijo žalą – 1 097 eurai.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Įtariamojo ieškoma. Pareigūnams žinoma, kad jis yra vidutinio amžiaus, įvykio metu vilkėjo tamsiais rūbais.

Nors nuo nusikaltimo jau praėjo nemažai laiko, pareigūnai dar tikslina aplinkybes. Jeigu jiems pavyks nustatyti kaltininką, jam teks atlyginti įmonei sukeltus nuostolius.

Klaipėdoje kur kas dažniau gadinami įrenginiai, kuriuose mokama už automobilių stovėjimą, o dar dažniau – mokamų tualetų taupyklės.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Stepas

Žinau tik kad Vokietija ir Lt turi tokį aparatą, nėra nei Belgijoje nei Prancūzijoje nei Anglijoje, kažkokį suda padarė net bomzam biznį nutrauke

Vartotojas

Man irgi taip buvo. Tik negadinu taromato;), o pasakiau parduotuvės darbuotojui. Pasirodo čekis neišlindo pro tam skirtą vietą, o kažkur į apačią nuėjo

Virginijus

Norfos taromatai šudas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS