Incidentas Taikos prospekte: prekybos centro apsaugos darbuotoja apmėtyta kiaušiniais | Diena.lt

INCIDENTAS TAIKOS PROSPEKTE: PREKYBOS CENTRO APSAUGOS DARBUOTOJA APMĖTYTA KIAUŠINIAIS

Prekybos centrų apsaugininkams tenka susidurti su neadekvačiai besielgiančiais pirkėjais. Vienas jų ketvirtadienį apmėtė saugos tarnybos darbuotoją kiaušiniais.

Į pietinėje miesto pusėje, Taikos prospekte, esantį prekybos centrą vagiliauti likęs vyras atėjo apie 17 val., kai parduotuvėje būna daugiausiai žmonių. Apsaugininkė pastebėjo jį ir jau prie kasų pareikalavo padėti prekes į vietą.

Vyras grįžo į prekybos salę. Jis buvo įtūžęs ir koneveikė iš paskos jam einančias dvi apsaugos darbuotojas. Vyras pagrasino joms susidorojimu, stvėrė nuo lentynos kiaušinį ir paleido į 28-erių apsaugos darbuotoją.

Vagyste įtartas asmuo pabėgo, o apsaugininkė, į kurios galvą pataikė mestas kiaušinis, greitosios medicinos pagalbos medikų buvo išgabenta į ligoninę. Tiesa, vėliau ji išleista gydytis ambulatoriškai.

Įtariamasis gali būti apie 35 metų amžiaus, apie 170 cm ūgio, vilkėjo tamsiais rūbais, avėjo mėlynai baltais sportiniais bateliais.

Pareigūnai teigė įtariantys, kad tai gali būti jiems gerai žinomas vyras, jau anksčiau pasižymėjęs drastiškais poelgiais.

Kokius daiktus vyras bandė pavogti, nepranešama. Dažniausiai vagiami maisto produktai bei alkoholiniai gėrimai.

Tikėtina, kad netrukus įtariamasis bus sulaikytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Jonas

Vištos kiaušinis nesužeis tiek ,kad reikėtų greitosios pagalbos.Ką čia nesąmones rašote.Akivaizdžiai įrodė sis įvykis ,kad medikai neturi ką veikti.Vištos kiaušinis sužeidė apsaugininka.Juokas....

Elena

Jurbarko sportininką apgyvendinti mieste.Kai tokie žulikai ir panašūs veikėjai sužinos,taps pavyzdingi.Kiti ir taip bijos.Iškart butai atpigs,nes žmonės bijos vaikščioti,garsiai kalbėti,vaikus į kiemą išleisti.Niekas nebeužsikrės Covid'u,.O juk jam tereikėtų dovanoti už aną LENGVĄ sužalojimą ,nemokamai maitinti,policijos Teslą duoti ir mieste ramybė bei taika.Suprantama,žmonės naujovėms visada priešinasi.

Ziurovas

Apsaugine reikia laikinaai pakeisti,nes gali buti "sutrenkti smegenis".Pasirodo vistos kiausinis pavojingesnis uz akmeni,idomu ka ta vista lesdavo ,kad tokie kiausiniai kieti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS