Įsiutę vairuotojai Klaipėdoje išardė atitvarus? | Diena.lt

ĮSIUTĘ VAIRUOTOJAI KLAIPĖDOJE IŠARDĖ ATITVARUS?

Dėl statomos estakados Baltijos prospekto ir Šilutės plento žiedinėje sankryžoje laikinai buvo uždarytas eismas dalyje žiedinės sankryžos. Spūsčių išvarginti vairuotojai patys nustūmė atitvarus ties posūkiu į Dubysos gatvę.

Vos apie incidentą imta diskutuoti socialiniuose tinkluose, policija mikliai sureagavo.

Paaiškėjo, kad kažkas savavališkai nuėmė skiriamuosius atitvarus, tad vairuotojai pradėjo važiuoti į Dubysos gatvę.

„Pastebėjau feisbuke nuotrauką. Kažkas savavališkai patraukė kelininkų atitvarus. Kaip vanduo pro skylę ėmė tekėti eismas. Kreipėmės į rangovus, įmonę „Kauno tiltai“. Jie grąžino atitvarus“, – paaiškino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos Veiklos organizavimo ir prevencijos poskyrio viršininkas Aurelijus Jankauskas.

Laikinai ši įvaža į Dubysos gatvę buvo uždaryta dėl eismo srautų reguliavimo.

„Apsisukti leidžiam kiek tolėliau, ties įmone „Klaipėdos energija“. Tokia eismo schema buvo sudaryta dėl galimų spūsčių. Rangovai informavo, kad labai greitai šis posūkis bus perkastas. Rangovai, tiesdami komunikacijas, jau juda nuo žiedinės sankryžos gatve tolyn. Pagal projektą šios įvažos į Dubysos gatvę iš viso nelieka. Tad netrukus šioje vietoje bus išardytas asfaltas, iškastas griovys. Ateityje čia augs žolė“, – paaiškino A.Jankauskas.

Jis tikino, kad laikinas žiedinės sankryžos dalies uždarymas nebuvo toks varginantis, kad vairuotojams reikėtų brautis per atitvarus.

„Nebuvo tokios bėdos. Pats kiekvieną dieną važiavau šia žiedine sankryža ir nemačiau spūsčių. Visi sukdavo aplinkui, o aš taip greitai šios sankryžos dar nesu kirtęs. Beje, laikinai uždaryta dalis turėjo būti atverta ketvirtadienį vakare arba penktadienį ryte. Rangovai informavo, kad jiems darbus gali pavykti atlikti anksčiau, nei buvo numatyta. Taip kad didesnių bėdų neturėtų nutikti“, – sakė A.Jankauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

GGG

Jankauskai kokiam mieste važiavai ??? Gal normalu kai krauta fura apsisukinėdama pjauna priekabos padangas kad net gabalai mėtosi nes tas apsisukimas skirtingu lygių,plius provėžos o kamščiai tokie kad baisu , nereikia meluoti, bet visi supranta kad turbut bus geriau...

Petras

Tas posūkis tai grynas kysis savivaldybėje už saldai nų dėžutę

Sigita

Taip reikia padary ir su aptvertra tvora prie ,,tipo ' rekonstrojamos Danės pakrantės prie Meridiano.Datbo dienos metu du darbininkai šlavinėja smėli.Taip darbas vyksta laukiant turistų ir Jūros šventės!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS