Kaimynų konflikte – smurtas prieš uostamiesčio pareigūnus | Diena.lt

KAIMYNŲ KONFLIKTE – SMURTAS PRIEŠ UOSTAMIESČIO PAREIGŪNUS

Uostamiestyje, Ryšininkų gatvėje, malšindami kaimynų konfliktą pareigūnai buvo priversti patys gintis nuo agresyvaus atsuktuvu ir plaktuku apsiginklavusio vyro.

Pirmadienį vakare, po 22 valandos policijos pagalbos šaukėsi Ryšininkų gatvės 2-ojo namo gyventoja. Ji pranešė, kad girtas kaimynas išlaužė dviejų butų bendrojo naudojimo duris.

Kai atskubėjo policijos patruliai, vyras jau buvo savo bute. Tačiau policininkai norėjo su juo išsiaiškinti, kuo jis nepasidalijo su kaimyne.

41 metų vyras atidarė duris, bet buvo labai piktas ir priešinosi pareigūnams. Jis mojavo atsuktuvu bei plaktuku, koneveikė policininkus necenzūriniais žodžiais ir net spyrė vienam patrulių. Policininko sužeisti jam nepavyko. Buvo akivaizdu, kad geruoju su juo pasikalbėti nepavyks.

Pareigūnai panaudojo prieš girtą vyrą elektrošoką bei kovinius veiksmus. Surakintas vyras buvo pristatytas į 1-ąjį policijos komisariatą. Čia buvo patikrintas jo blaivumas, į alkoholio matuoklį jis įpūtė 1,61 promilės, vėliau vyras buvo nugabentas blaivintis į areštinę.

Policijos pareigūnams šis asmuo gerai žinomas.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS