Karklės festivalis: kokių priemonių ėmėsi ir ką rado policijos pareigūnai? | Diena.lt

KARKLĖS FESTIVALIS: KOKIŲ PRIEMONIŲ ĖMĖSI IR KĄ RADO POLICIJOS PAREIGŪNAI?

Į pajūrį šį savaitgalį traukė žmonės pasimėgauti paplūdimio malonumais ir pažiūrėti F2 varžybų. Dar viena didžiulė grupė žmonių iš visos Lietuvos važiavo į Karklę. Pranešę apie jau pamėgto Karklės festivalio pabaigą, jo organizatoriai sulaukė didžiulės dalyvių gausos.

Būtent todėl šiemet festivalio organizatoriai pakvietė gerbėjus paskutiniam šokiui, ir, kaip kaskart, pažadėjo gausią ir įdomią programą.

Didelio dalyvių skaičiaus sulaukiantis festivalis kiekvieną kartą tampa darbymečiu ir uostamiesčio policininkams. Mat, patirtis rodo, kad dalis muzikos mylėtojų mėgsta apsvaigti nuo kvaišalų.

Ir šiemet Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai iš anksto skelbė, kad sustiprintos policininkų pajėgos rūpinsis dalyvių saugumu ir prižiūrės viešąją tvarką.

Visi, kam buvo aktualu, žinojo, kad ir šiemet festivalio metu jų daiktus gali apuostyti dresuoti narkotikus rasti tarnybiniai šunys. Buvo paskelbta, kad festivalio teritorijoje dirbs raitosios policijos pareigūnai, o Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai intensyviai tikrins vairuotojų blaivumą.

Pirmasis festivalio vakaras praėjo ekscesų, žmonės kultūringai linksminosi, muštynių ar agresyviai besielgiančių nebuvo. Tiesa, apsvaigti norinčių nuo neteisėtai įgytų medžiagų vis dėlto atsirado. Gilią naktį pareigūnai pas kelis festivalio dalyvius rado kanapių bei ratais vadinamų psichotropinio poveikio tablečių.

Šeštadienis daugeliui po bemiegės nakties buvo sunkus, ne vienam rytas prasidėjo, kai saulė ėmė ristis į jūros pusę.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Antanas

Narkomanu svente

Visi sitie

3,14stivaliai turetu baigtis su visam! Tokio gamtos ir zmoniu ramybes niokojimo,vardan spekuliantu pelnu - jokiais laikais iki siol nera buve! Muzika yra klausoma is geros kokybes iraso,geriau lempine aparatura,be jokios rujos ir baubimo! Bezdzioniu ruja cia,o ne menas ar kultura! Be to,pasakiska tarsa,uz kuria sumokame net tie,kas jokiame 3,14stivalyje nei buvo,nei bus per savo visa amziu!

Puiku

Kaip gerai, kad Karklė atgaus ramybę po šio paskutinio koncerto.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS