Karklės festivalis: tarp jo gerbėjų rasta kvaišalų, policija pradėjo šešis tyrimus | Diena.lt

KARKLĖS FESTIVALIS: TARP JO GERBĖJŲ RASTA KVAIŠALŲ, POLICIJA PRADĖJO ŠEŠIS TYRIMUS

Karklėje vykstantis muzikos festivalis ir gausus jo dalyvių skaičius sukelia nemažai rūpesčių ir darbo policijos pareigūnams. Nėra paslapties, kad tarp muzikos mylėtojų pasitaiko tokių, kurie neatsispiria pagundai apsvaigti nuo kvaišalų.

Dviejų asmenų šeštadienį apsaugininkai neįleido į festivalio teritoriją. 22 metų vaikino kuprinėje rastas plastikinis indelis su aštuoniais lankstinukais žalios augalinės kilmės, specifinio kvapo medžiagos. Vaikinas tądien pabuvojo policijos komisariate.

Po vidurdienio apsaugininkai prie įėjimo į festivalio teritoriją 28 metų vyro kišenėje rado plastikinį indelį, kurio viduje permatomas politileninis maišelis su baltos spalvos, biria galimai narkotine medžiaga.

Festivalio teritorijoje dirbo pareigūnas su apmokytu rasti narkotikus tarnybiniu šunimi Naruto palapinių teritorijoje rado narkotikų. Kam jie priklausė, dar aiškinamasi.

Apsaugininkai patikrino 21-erių merginos daiktus, ji turėjo dvi žalias tabletes, įtariama, kad tai – kvaišalai.

Šeštadienį vakare automobilių parkavimo aikštelėje policininkas patikrino 32 metų vaikino kišenes ir aptiko lankstinuką su baltais milteliais. Vyras buvo sulaikytas.

Ten pat prie automobilių vėlai vakare pastebėjęs policininkus 28 metų vyras į žolę numetė mažą plastikinį maišelį su baltos spalvos milteliais.

Prieš vidurnaktį renginio dalyvių patikros poste pareigūnams įkliuvo 31 metų vyras. Jis turėjo dvi dėžutes. Venoje jų buvo plastikinis maišelis su 20 raudonų tablečių, kitoje buvo plastikinis maišelis su rudos spalvos medžiaga. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų disponavimo neturint tikslo jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Baigti

vienakart laikas tu akmens amziaus miniu orgijas! To reikalauja gamta ir visuomene.

pietietis.

kad pagavo -gerai. beda kad tuo viskas ir baigsis. stai jeigu pazeidejai butu privalomai idarbinti-kitas dalykas. Kaipedoje daug daug lietaus nuoteku sulineliu nevalyta. manau vandetiekininka turimomis pajegomis neaprepia visko. o cia butu kokia nekokia pagalba. ir policininkai nesijaustu tusciai dirbe..

Tai kad

ten gal kokie sesi ju neturejo. O visi likusieji - tiesiog neikliuvo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS