Klaipėdietis policijai pranešė apie keistą nusikaltimą: nepažįstamieji pagrobė jo mašiną? | Diena.lt

KLAIPĖDIETIS POLICIJAI PRANEŠĖ APIE KEISTĄ NUSIKALTIMĄ: NEPAŽĮSTAMIEJI PAGROBĖ JO MAŠINĄ?

Savaitgalį vienas klaipėdietis pranešė buvęs apiplėštas. Ar jo papasakota istorija yra tiesa, teks aiškintis uostamiesčio pareigūnams.

Šeštadienį vakare kažkas pagalbos telefonu pranešė, kad Kairių gatvėje yra nuo kelio nuvažiavęs automobilis. Nors žmonių prie automobilio „Volkswagen Polo“ nesimatė, baimintasi, ar vairuotojas nebus patyręs traumos. Spėliota, kodėl į keblią situaciją patekęs žmogus paliko mašiną.

Pareigūnai apžiūrėjo automobilį ir pagal valstybinius numerius nustatė jo savininką. Buvo jau labai vėlus metas, kai savininkui pranešta apie tai, kur rasta jo mašina.

Sekmadienį, 8 val. ryto, 30-metis vyras parašė policijai pareiškimą, kuriame nurodė įvykio aplinkybes.

Pasak šio vyro, šeštadienį vakare, jau po 21 val., jis sėdėjo savo automobilyje Kairių gatvėje, kai prie jo privažiavo kita mašina ir iš jos išlipę trys nepažįstami asmenys sukėlė konfliktą. Šio kivirčo metu nepažįstamieji pagrobė jo mašiną.

Pareiškime jo autorius nurodė, kad automobilis vertas 1490 eurų.

Ar automobilis buvo sugadintas, policijos kriminalinių įvykių suvestinėje nerašoma.

Miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo plėšimo tyrimą ir bandys aiškintis, ar pareiškėjo nurodyta įvykių eiga – teisinga. Jeigu paaiškėtų, kad vyras sakė netiesą, jo lauktų baudžiamoji atsakomybė. Bet jeigu plėšimo faktas – tikras, kaltininkai būtų griežtai baudžiami.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Blaivus

Vakare jei 21:30 val gavai i nosi ir ateme kibira, tai arba skambini Sviniui ir pasiguodi arba eini peskom iki policijos ir apie 22:15 verki del to pacio kibiro. Visi kiti keliai yra neteisingi, nebent laukei mamos iki ryto kol gryz is naktines pamainos namo , nes bijojai dirzo uz nesamones.

to Anonimas

O jei veliau pasirodys, kad si istorija- teisybe, tada reksi- kokia policija bloga?

Anonimas

Tikrai ,,atejo 3 nepazystami prie surudijusio tranto, ateme ir pavaziave 100 metru i griovi pasisalino.,, Jeigu policija uzsiimineja tokiu pasaku aiskinimusi tai KO JI VERTA??? IS tiesu tai prisisproges savininkas ivaziavo i griovi, pasisalino o ant rytojaus prasiblaives policijoj parase pasaka kad buvo apiplestas. mazas smulkus DURNELIS. Geriausi tokiems vaistai - isivedus policijai i rusi gerai atmusti kaulus su bananais. Veikia ir pataiso 120 %.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS