Klaipėdietis pyktį reiškė greičio matuokliui: naktį leido areštinėje | Diena.lt

KLAIPĖDIETIS PYKTĮ REIŠKĖ GREIČIO MATUOKLIUI: NAKTĮ LEIDO AREŠTINĖJE

Antrą kartą Klaipėdoje sučiuptas vairuotojas, koja išreiškęs pyktį greičio matavimo prietaisui. Sulaikytas veikėjas pateko į areštinę, nors tuo metu buvo blaivus.

Incidentas fiksuotas ketvirtadienio vakarą, 22.06 val., Tauralaukyje, Pajūrio gatvėje.

Automobilio BMW vairuotojas pravažiavo pro matuoklį, sustojo, apsisuko ir vėl sugrįžo prie įrenginio.

Iš mašinos išlipęs vyras spyrė į mobilųjį greičio matavimo prietaisą "Poliscan FM", jį sugadino ir pasišalino iš įvykio vietos.

Dažniausiai tokius įrenginius stebi specialistas, atsakantis už jų saugumą. Darbuotojas užfiksavo automobilio numerius ir pranešė patruliams.

Po pusvalandžio policininkai sulaikė 1999 m. gimusį vyrą, būnantį savo namuose. Vairuotojas buvo blaivus. Tačiau jis dėl įvykio sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Balandžio pabaigoje fiksuotas toks pat incidentas, tik tąkart matuoklį spardė dviratininkas. Incidentas fiksuotas Baltijos prospekto ruože tarp Taikos prospekto ir Šilutės plento.

Nors šiuo metu vyksta Baltijos prospekto estakados statyba, policija automobilių greitį nusprendžia pamatuoti ir pačiame prospekte.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

o juk svarbiausiai tai nubaust

ne sudrausmint ne perspet ne patart , o nubaust zoiauriai grieztai negailestingai... apmokestint uzdraust ir baust baust baust tam ka prisibaust premiju biudzeta :)

Kas žino?

O jeigu su atomobilių trenktų į geičio matuoklį, gal draudimas viską apmokėtų?

sprendžiant

iš komentarų, rašoma iš zonos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS