Klaipėdoje aidėjo šūviai – sunkiai sužeistas jaunas vyras (papildyta) | Diena.lt

KLAIPĖDOJE AIDĖJO ŠŪVIAI – SUNKIAI SUŽEISTAS JAUNAS VYRAS (PAPILDYTA)

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai aiškinasi pavojingo įvykio aplinkybes. Kol kas nenustatyti asmenys šaudė miesto ribose ir sunkiai sužeidė jauną vyrą.

Antradienį 21.05 val. Klaipėdos pakraštyje, Rimkų gatvėje prie patruliuojančių pareigūnų tarnybinio automobilio pribėgo 27 metų vaikinas.

Jis buvo sužeistas ir spėjo pasakyti, kad vos prieš kelias minutes į jį šaudė nepažįstami asmenys.

Vaikinas su šautinėmis žaizdomis skubiai išgabentas į ligoninę. Medikai diagnozavo jam politraumą.

Jis spėjo pasakyti, kad įvykio metu buvo su draugu. Iš tamsios spalvos automobilio išlipo trys vyrai ir ėmė į abu vaikinus šaudyti. Maža to, abu vaikinus užpuolikai dar ir sumušė.

Tyrimo ėmęsi pareigūnai kol kas nepranešė, koks antrojo vaikino likimas, ar jis taip pat buvo sužeistas, neaišku, ar nukentėjusieji įsidėmėjo užpuolikų požymius arba automobilio valstybinį numerį.

Esama įtarimų, kad šis incidentas – tarpusavio santykių aiškinimosi apraiška.

Pareigūnai tirs nukentėjusiojo biografiją ir profesinės veiklos pobūdį, aiškinsis ar įvykis gali būti susijęs su kažkokia asmenine nesantaika, o gal tai – santykių aiškinimasis dėl verslo ar nusikalstamos veiklos.

Kol kas apie įtariamuosius policija nepraneša.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, įtarimai dar gali keistis, viskas priklausys nuo to, kaip medikai įvertins nukentėjusiojo sveikatos būklę.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Petras

Noriu video

Anonimas

Noriu

ru ozys?

kur medziaga kaip ruda myzalu laisto?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS